L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 13 de març del 2012

Patrimoni presenta un video promocional de Santa Maria de Valldigna


 
La directora general de Patrimoni Cultural,  Marta Alonso, ha visitat avui el monestir de Santa Maria de Valldigna de Simat amb ocasió de la presentació d'un DVD promocional del monument. La directora general ha estat acompanyada en la visita per l'administradora de la Fundació Jaume II el Just, Anabel Trujillo, el arquitecte conservador Salvador Vila i pels alcaldes de Tavernes, Benifairó i Simat (Jordi Joan, Agustí Pascual i Sebastián Mahiques, respectivament).
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona tarda, voldria vore el video promocional :)

gràcies

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens haurem d'esperar a vore si Patrimoni el penja a la xarxa o a algun web oficial.

Anònim ha dit...

I que pinta Manolo Vidal? Com a quin carrec institucional està? Supose que serà com EXalcalde perque sino, ja vorem que fava pinta en la foto.