L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 28 de març del 2012

Compromís preguntarà al ministre d’Agricultura pel tracte vexatori als participants en la manifestació agrària a Utiel

Compromís presentarà una pregunta en el Congrés a través del seu diputat, Joan Baldoví, perquè el govern d’Espanya done explicacions del tracte vexatori, dels registres i identificacions als agricultors participants en una manifestació pel camp que s’han produït al llarg del matí d'avui dimecres en els accessos al municipi d'Utiel. 

La Guàrdia Civil controlava els accessos a la població, identificava a les persones que anaven a participar en la protesta i requisaven les eines del camp que portaven en el cotxe per considerar-les perilloses, segons ha declarat el diputat de Compromís en les Corts Valencianes, Josep Maria Pañella.

El parlamentari valencianista ha afirmat que  “el que ha passat a Utiel és molt greu i un fet que prova més la incapacitat manifesta de Paula Sánchez de León per a estar al capdavant de la delegació del Govern de València”. 

Pañella ha recordat que “fa  un mes es van tractar com a delinqüents als nostres estudiants, i ara les forces de seguretat, per ordre directa del PP, han tractat com a delinqüents als treballadors del camp i als representants d'organitzacions agràries”.
 
La coalició ha traslladat la seua solidaritat, als membres de la Unió de Llauradors, “que han estat els principals afectats per les identificacions i les confiscacions d'útils del camp, intentant acoquinar-los i impedir el seu legítim dret a la manifestació”.

- Remés per Compromís
-