L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.590
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:1.590

dilluns, 5 de març del 2012

La Via celebra la matinal motera amb una gran participació



 La Falla La Via ha celebrat un any més i com a pòrtic de les festes falleres, la tradicional “Matinal motera” que enguany ha arribat a la seua 17 edició.

Bon ambient, millor bon rotllo, música, diversió per a tots aquells que, participants i veïns, s’hi acostaren a gaudir de la festa i contemplar les màquines que hi havia exposades al voltant del casal i carrers adjacents. 


Entre els assistents es podia vore una representació del govern municipal amb l’alcalde Jordi Joan al davant, tots amb una mateixa brusa de fallers, la mateixa per a la corporació municipal. Per cert ens han bufat que la brusa se l’ha pagada cadascú dels seus diners.


Els actes a celebrar els habituals: esmorzar de germanor, una passejada motera per la Valldigna, el concert de música i el dinar.


Una  organització acurada, com és la norma habitual, i un dia asolellat i amb molt bona temperatura ajudaren a l’èxit de la festa.  

-

13 comentaris:

Anònim ha dit...

podrieu confirmar si qui va resultar mort en aquest accident estava a la matinal?

http://www.elmundo.es/elmundo/2012/03/04/valencia/1330881898.html

La Cotorra de la Vall ha dit...

A nosaltres ens han dit que no, però no ho podem assegurar

Anònim ha dit...

Ja es poden pagar la brusa, ja. A 210 € el plenari, 100 cadascuna de les comissions i pressupost en sous de regidors sols un 2% més baix que l'anterior govern!? Ells no es baixen ni 1 € i volen tirar mig ajuntament i les dones de la neteja a 4 €/hora? Continuem amb la casta política i per moltes poses a la premsa, açí no ho esteu fent bé, amics del tripartit. Calia anar tanta gent a Fitur i als sietesois?

Anònim ha dit...

A Fitur ha anat la gent que s'ha cregut calia anar. I per cert no ha anat més que altres anys, fins i tot menys. Enterat.
I el mateix del SeteSois, on anaven convidats, o siga debades. O és que no t'has enterat que anaven convidats. Ara, enterat de quants anaven abans. Igual calles.
Quan els sous, tu ho dius: no és un 2% més baix, sinó un 15% de tota manera ES MES BAIX que l'anterior govern i quant les hores si es eixe preu no ho sé. Si que sé que el preu es l'establit i vigent des de l'època del PP.
O siga què.... com el rei, perquè no calles?

Anònim ha dit...

Jo no em crec que els sous siguen mes baixos.

A mes es un tema controvertit,sobre el que s´han dit moltes coses, que si carina demanava el 25% o no se quan per cent per a ella, la dedicacio exclusiva d´uns i altres entre altres coses.

Es publica tota eixa informacio?? quan cobra cada u??

Anònim ha dit...

Doncs, si no t'ho creus, ja ho saps: ves a buscar-ho. Crec que les coses s'han dit molt clares en este govern, que cobra cadascú i com, i que es cobra de comissions i plens.

Ara segur que tu no saps el que cobraven els del govern passat i segur qui ni el preocupares, perquè eren els teus.

Anònim ha dit...

Anònim de les 8:21

Molt bona resposta, amic: va qui es creu que ha d'anar (i com mane jo, faig el que vullc). Podem creure els votants (i dir-ho) que no ens sembla bé que vajen tants polítics i falleres? Si s'ha de quedar bé amb el tripartit, cada vegada les places de viatge es multipliquen per 3. No em sembla apropiada ni encara menys, raonada la teua resposta.Convidats al sietesois? No em faces riure, ara ens paguen els bitllets d'avió. Qui patrocina això? El rei moro?
Que no em calle, amic.
Als viatgets, en esta època de crisi acuciant, un tècni i un polític, i en turista. Una vegada que manem, no anem a fer com els senyorets del PP, no et sembla?
Lo dels sous, resposta de vergonya. Si amb x regidors es gasta y, i ara amb x regidors es gasta y-2%, explica'm on està el retall. Si els regidors i la feina és la mateixa, i repartixen entre més, clar que es lleven un 15% de jornal... i de feina, clar.
Les coses claretes, que no ens xuclem el dit.
Això ho podia fer el PP amb els seus, però perdona, els progressistes ja tenim un cert nivell cultural...
També bona resposta que el preu estava establert pel PP. Així, doncs també va establir el PP (i el SOE) les jubilacions vitalícies de diputats, les dietes que doblen els sous, l'exempció d'IRPF als polítics...
Bona vara de medir la del PP, si ens medim amb ella.
Com han estat uns caradures, a nosaltres no s'ens notarà tampoc.
I ja que et fiques al seu lloc, et diré el que li diria al rei: no em calle perque ja no existeixen vasalls, ni dret de pernada.
A vore si t'enteres que si no critiquem i netejem des de dins, el dia que isca tota la runa, ens quedem com abans, política caciquil. I ja vam quedar prou farts!!

Anònim ha dit...

Manolo segons tinc entes, cobrava uns 50.000 euros a l´any, i Espi altres 50.000, la resta no tenien dedicacio exclcusiva i no se el que cobraven, de fet esta informacio la vaig trobar ja fa anys en una especie de pseudoblog que degueren inventar "els teus" (com ja veus utilitze la teua terminologia), com a experiment potser anterior a la cotorra.

Si Manolo cobrava uns 50.000, que son mes o menys uns 3000 al mes, i diuen que JJ cobra uns 1.500, si, efectivament JJ cobra menys. No obstant, no te dedicacio exclusiva (cosa rara en un alcalde) aleshores hem d´entendre que per mitja jornada cobra eixos 1500, que mira que casualitat es la mitad de lo que cobrava l´anterior. I no cal dir que te plaça (acabada de traure) en la UPV. Amb lo cual el nostre alcalde cobra dos mitjos sous de l´Administracio. Clar, cobra menys... d´aquella manera. I si analitzem la resta de la corporacio ens trobem a Carme Canet en una situacio molt similar per no dir identica, i altres que per questions que no venen al cas no vull fer referencia (potser igual perque son dels meus no?). En fi, que de moment molta foto, molta festeta pero poques mesures de profit.
I no fem referencia a les entrevistes que ha concedit per ahi el nostre alcalde, que "si hem de garantir la felicitat dels ciutadans" (que es podria dir molt a este respecte), que si l´atur (que abans era culpa de Manolo i ara de Fabra i de Rajoy (aixo es oportunisme, es mire com es mire). En fi cotorreta, ens veneu moltes coses, pero encara vos queda molta faena,que esper no siga nomes traure la merda de baix les estores, que siga una tasca mes constructiva. Que per cert projectes nous pocs. Clar no hi ha un duro, ja sabem per qui...

Anònim ha dit...

en fi... soc el d´abans, es que una vegada m´encenc em costa parar (i lo dels "meus" m´acaba de matar); que pasa que una persona per tindre unes idees mes afins a un partit que a altre deu defendre tot el que este faça o diga?? Que la disciplina de un partit (al que no soc afiliat ni a eixe ni a cap) deu cohartar la llibertat d´expressio individual??

Gracies per deixarnos un lloc on debatre i expresarnos.

Anònim ha dit...

Enterat bé, que Carme Canet no té dedicació exclusiva ni completa ni mitja.

I no ens has parlat de les mitges dedicacions de Ribis i Lluisa Mifsud.

I no has dit res de com i de quina forma cobraven sous mileuristes altres regidors.

Anònim ha dit...

Anònim de les 2:02 i 11:39 a l'anònim de les 13:47 i 13:50.

Xapó pel teu comentari. Totalment d'acord en tot. La casta política (i sobretot el jovent, està deixant bastant a desitjar9. sembla d'una banda inexperiència, i d'altra mal assessorats pels "seus majors" si és el cas.
com és evident tu i jo no som conservadors, però tampoc som peleles que sempre peguem la cabotà.
Molt pobre que gent intente defendre l'actual govern, comparant-se amb l'anterior. Per a mí és com si comparem Franco amb Hitler (Franco no va fusellar gitanos ni jueus, però de bò tenia ben poc).
Cal governar, traure les vergonyes anteriors i no tornar a repetir-les i fer actes d'exemple cap a la ciutadania.
En el cas dels sous polítics és molt senzill, encara que duguem quasi un any de govern:
rebaixes a tots un 15% tots els sous (com els funcionaris i altres), i un 50% els plens i comisions. Viatges i dietes 1 tècnic+1polític, tot el demés de la seua butxaca (com els demés mortals) i ho posem a la Cotorra, La Veu, el Levante, i Bufante per mails. I tots contents.
Si no es fa, aneu a armar-la bona, amb la que esteu organitzant dins de la vostra casa.
Recordeu les paraules que dieu en campanya: nosaltres no viurem de la política, no ens enriquirem d'ella.
El poble això encara no ho ha apercibit. Vosaltres mateix...

Anònim ha dit...

Quina culpa te aquest nou govern de tindre tots la seua faena?? Sort per ells. Almenys no estas aci per enriquirse de la politica i viure d'ella cosa digna d'admirar.
Per cert, per molt que alguns els pese este govern ahorra 60000 euros en sous als politics respecte les legislatures anteriors. I no comparem sous, que alguns es queden en el cul a l'aire.

Anònim ha dit...

Jo no tinc tan clar lo de que s´estalvien 60.000 euros. Segur que son en sous politics? I la dedicacio de carme tampoc se si es exclusiva o no, se que esta en el seu lloc de treball a l´escola.