L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 18 de març del 2012

Les falles de Tavernes han efectuat avui l'ofrena





Avui per la vesprada ha tingut lloc un dels actes més esperats per les comissions falleres de Tavernes: l'ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats, que ha tingut lloc a la Plaça Major.

Les comissions falleres han anat desfilant a partir de les 6 de la vesprada, oferint els seus ramells de flor a la Verge, la imatge de la qual havia estat traslladada des de la parròquia de Sant Pere (vore fotografies).


Després de la desfilada de les falles, ha estat el torn de les Falleres Majors de Tavernes,  Verònica Martínez i Sheila Romero, que entraren a la plaça acompanyades per l’alcalde, Jordi Joan, com del president nat de la Federació de Falles Junta Local Fallera de Tavernes, i pel presidenjt Joan Cantus, moment que arreplega la fotografia de dalt.

L'acte es tancava després que les Falleres Majors hagueren dipositat les ofrenes florals al pannell preparat dalt de l'entaulat de la plaça, moment que recull la segona fotografia. 


La imatge de la Mare de Déu dels Desemparats ha estat tornada a l'església Sant Pere en comitiva que obria la banda de trompetes i tambors, l'anda de la Verge portada a muscles per membres de la confraria i tancant les Falleres Majors, el president de la Federació de Falles i l'alcalde valler, sobre les 8'30 de la vesprada.

-