L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 23 de març del 2012

Demà dissabte se celebra el Vé Gran Fons a la Valldigna, puntuable per a la II Challenge Grup CRM.



La Mancomunitat de la Valldigna patrocina la celebració de la cinquena edició del Gran Fons a la Valldigna. Un total de 409 corredors estan inscrits en la cursa puntuable per a la II Challenge Grup CRM de carreres populars en la província de València.

La Mancomunitat de la Valldigna, junt amb el Club de Córrer la Llebre, el Club d’Atletisme La Valldigna, el Grup Muntanya Valldigna i el Grup d’Esports de Muntanya Benifairó, organitza el V Gran Fons a la Valldigna, dins de les activitats culturals i esportives relacionades amb la Valldigna, en què es pretén donar a conèixer esta pràctica de cursa en ruta a tots els veïns i participants.

L’eixida serà a les 17:00 hores des les portes del Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna, a Simat de la Valldigna, on també hi haurà l’arribada. La prova consta d’un recorregut de 15.700 metres.

Passarà per Benifairó i Tavernes de la Valldigna, amb la totalitat de la superfície asfaltada. El temps màxim per a acabar la prova és d’una hora i quaranta-cinc minuts. Hi haurà punts d’avituallament en els km. 5 i 10 i, en acabar, en la zona de meta. El recorregut estarà senyalitzat cada quilòmetre i els corredors disposaran de servei de dutxa en el poliesportiu municipal.

S’estableixen les següents categories, tant en hòmens com en dones:
Júnior- promesa.        Des de 18 anys complits fins a 22 anys.
Sènior.                         Des de 23 anys complits fins a 34 anys.
Veterans A.                 Des de 35 anys complits fins a 44 anys.
Veterans B.                 Des de 45 anys complits fins a 54 anys.
Veterans C.                 Des de 55 anys complits en avant.

Trofeus per als tres primers de cada categoria i al primer local de cadascuna, tant en hòmens com en dones. Tots els participants rebran una bossa amb una camiseta tècnica i diversos regals.
-