L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 17 de març del 2012

L'Escola d'Adults Bolomor crema la seua falla

 

Ahir a boqueta nit, els alumnes i professors de l'Escola d'Adults Bolomor cremaren la falla que havien plantat en la plaça de la Casa de la Cultura.

Ampla presencia de vallers i valleres assistents a les classes, professorat i membres de la corporació, entre elles l'alcalde Jordi Joan. Després de la disparada d'uns focs d'artifici va cremar la falla, que va comptar amb la col·laboració de Protecció Civil per tal de controlar el foc.

La falla un any més ha estat confeccionada pels alumnes i per a celebrar la feta fallers, en acabar es va procedir a l'entrada de la Casa de la Cultura a una degustació gastronòmica elaborada pels alumnes del primer cicle.
-