L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 9 de març del 2012

Avui es tanca l'exposició del Ninot 2012

 
 
L'exposició del Ninot de la falles de Tavernes que es va inaugurar el dimarts passat (podeu ver el seu aspecte en les fotografies)   per les falleres majors Sheila i Vero es tanca aquesta vesprada a les 8. És per tant l'últim dia per visitar els ninots exposats, cosa que els endarrerits podeu fer entre les 6 i les 8 de la vesprada.

 

Els ninots indultats del foc, falla gran i falla menuda,  han estat enguany els presentants per les falles Prado i Portal, respectivament. 


 La falla Prado obté el guardó de ninot induldat de falla gran per un conjunt que representa a Peter Pan i el Capità Garfi, mentre el Portall de Valldigna obté el guardo pel conjunt que representa un visió de l'obra "Platero y yo" de Juan Ramón Jiménez. L'enhorabona a les dues falles.


-