L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 24 de març del 2012

29M vaga general. Argumentari (i III)Argument 5:  “Hi ha llibertat, cada u pot fer el que vulga. A més si faig vaga em descompten x euros, i no m’ho puc permetre.” 

Resposta: No hi ha llibertat perquè t’estan coaccionant amb una penalització econòmica. La llibertat és una altra cosa, no veure’t obligat a cedir als xantatges de govern i empresaris barata el sou d’un dia.

Argument 6:  “Hi ha llibertat, cada u pot fer el que vulga. En la meua empresa si fas vaga et miren malament i, per tant, si en faig, de segur que em trien a mi en compte d’elegir un altre company, si després s’ha de despatxar algú.”

Resposta:  No hi ha llibertat perquè t’estan coaccionant amb l’acomiadament. La llibertat és una altra cosa, no veure’t obligat a cedir als xantatges de govern i empresaris renunciant al teu dret constitucional a la vaga.

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Esperem que tots els aspectes negatius que li adjudiqueu a la patronal (xantatges, coacció, despatxar, manca llibertat...) no se li ocurrisca al govern valler fer-ne cap ús al conflicte intern de l'Ajuntament. Per ara, sembla que les formes, raonaments i argumentaris no siguen els adequats per part de certs polítics, que coincideix que són els que tallen l'abadejo.