L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 27 de març del 2012

Compromís denuncia que els consellers de l'EMT cobren més que Alberto Fabra


Una bona prova de les polítiques del PP envers els treballadors i treballadores el tenen en l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València, on el grup municipal Compromís a l'Ajuntament d’eixa ciutat ha hagut de denunciar  un fet com que  els onze integrants del consell d'administració de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València cobren de mitjana "21.000 euros més" que el president de la Generalitat, Alberto Fabra.

A preguntes de Compromís, el regidor de Circulació i Transport i president de l'EMT, Alfonso Novo,  no ha volgut concretar el sou de cada conseller i ha apuntat que "guanyen una mitjana de 88.000 euros, 21.000 més que el president de la Generalitat, Alberto Fabra ".

El regidor de Compromís, señor Ribó, ha recordat que els treballadors de l'EMT "tenen un salari significativament menor que el dels seus companys de Barcelona o Madrid (entre 1.400 i 1.600 euros menys a l'any)" i ha lamentat que, "ara sembla que li toca el torn a la plantilla pagar els plats de la mala gestió del PP "a l'empresa. 

També ha qualificat de "insult als treballadors" de l'EMT la proposta del vicealcalde Alfonso Grau que els va amenaçar a fer un ERO si no accepten rebaixes de sou de més del 15% mentre els dirigents cobren un dineral.

Ribó ha indicat que en la pròxima reunió del consell d'administració, Compromís preguntarà els sous detallades de cada un dels dirigents de l'EMT . "Ara comprovarem si l'anunci sobre la Llei de transparència fet per la vicepresidenta i portaveu del Govern Central Soraya Sáez de Santamaría és paper mullat a València ", ha assenyalat i ha afegit que la ciutadania" té dret a saber què cobren els càrrecs públics i qui depenen de l'Administració ".

- Segons Compromís
-