L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 9 de març del 2012

El Comité d'Empresa de RTVV ha aprovat vagues parcials en Falles i la Magdalena en protesta contra l'expedient de regulació d'ocupació (ERO)



Les parades están convocades de 13.00 a 15.00 hores del diumenge 18 de març, coincidint amb les “mascletaes” de València i Castelló  i dilluns dia 19 de març, de 22.00 hores a 02.00 hores de la matinada del dia 20, durant de la “cremà”.

La decisió del Comité ha estat traslladada a l'assemblea de treballadors convocada al Centre de Producció de Programes de Burjassot, on han participat centenars de persones. 

Les jornades de vaga s'emmarquen en les mobilitzacions que els treballadors de RTVV estan portant a terme per a oposar-se a l'ERO que prepara la direcció de l'empresa i que, segons les informacions, podrien afectar més de mil treballadors.

Els representants dels treballadors reiteren "la seua oposició frontal" a l'ERO i exigeixen a la Direcció de RTVV i a la Generalitat que retire l'Expedient i que negocie  per a "buscar fórmules alternatives de viabilitat que no passen per l'acomiadament massiu de la plantilla".
-