L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 14 de març del 2012

Quina manera de perdre el temps i els diners!! ¿Transparència del PP? Això què és?



 Comissions sense investigació

El president  Alberto Fabra, del PP, va aterrar en la Generalitat prometent transparència, però superats els sis mesos al capdavant del Consell  la desvirtuació de les comissions d'investigació sobre el saqueig d'Emarsa i la CAM, o el bloqueig del PP en les Corts de les sol·licitades sobre la branca valenciana del cas Noos o el cas Brugal han convertit les seues paraules en un engany a la ciutadania.

Si no passa res, el PP amb els seus vots farà avui que cap dels responsables del saqueig multimilionari de la depuradora de Pinedo compareguen en la comissió d'investigació del cas Emarsa creada en Les Corts.  Cap dels 29 imputats pel jutge que instrueix el cas per un saqueig estimat fins ara en 25 milions d'euros de diners públics  ha sigut reclamat pel PP perque hi vaja en canvi, sí ha cridat al socialista Ramon Marí, el polític que va destapar l'escàndol. 


La comissió és una autèntica estafa.  Com va pasar amb la de la CAM  el PP no ha renunciat a tindre el seu control, quan en qualsevol país democràtic es dóna la presidencia  a l'oposició i en canvia ací el PP s’ha quedat amb la presidència i la vicepresidencia. Ja direu, amics i amigues lectores, que es pot esperar.

 El PP controla les comissions i evita les investigacions

Si les comissions de l'era Alberto Fabra són un paperot. Per què quedar-se? I el grup Compromís afirmava ahir que  "el nostre grup ens estem plantejant què fer sobre este tema".   La diputada de Compromís Mònica Oltra deia que  "no volem legitimar amb la nostra presència estes comissions, encara que votem en contra del muntatge que s'hi fa"

No obstant açò, ara per ara no han pres la dràstica decisió de deixar-les de costat. "Confies que canviaran d'opinió a última hora, que els enrarà un atac de democratitis, però és evident que esperem el miracle", reconeix Oltra, que no nega, en ocasions, sentir que hi "perd el temps". 

Les adulterades comissions d'investigació posen en dubte la voluntat de transparència anunciada per Alberto Fabra a la seua arribada al Consell. En eixe sentit Blanco (EU) no té dubtes: "La vida quotidiana en Les Corts ja és la mateixa que en l'època dura de Camps. Només cal vore com hi ha personatges que actuen igual ".
 
Compromís afirma que potser Fabra si vulga ser transparent " però és el seu partit el que no li deixa ser-ho". No obstant açò, continua "està generant falses expectatives perquè, encara que com a president té mecanismes per a afavorir la transparència, no els utilitza i està sent igual d'opac que Camps. I açò, finalment, és, a més, contraproduent per a tots".

- Basat en l'Informatiu
-