L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 9 de març del 2012

Avui es lliuren els Premis Valldigna i Amic de la Valldigna


La Mancomunitat de la Valldigna lliurarà avui els  guardons als guanyadors/es dels Premis Valldigna d’Investigació comarcal així com a la persona o entitat que ha merescut obtindre el distintiu d’Amic de la Valldigna per la seua trajectòria en pro dels valors culturals i històrics de la nostra subcomarca.

El primer premi Valldigna ha quedat desert mentre el segon s'atorga a Joan Giner Monfort, de Tavernes, pel seu projecte d'investigació sobre "El valencià a la Valldigna". La distinció d'Amic de la Valldigna és per a José Manuel Martínez García, l'arqueòleg oficial del monestir de Santa Maria.

Això será en un acte que tindrà lloc a l’almassera del monestir de Santa Maria de Valldigna a partir de les 9

Previament, el “Cor de Cambra 15 de març” ens oferirà en la mateixa almàssera un petit concert on podrem escoltar:

1. Benedictus   S. Giner
2. Panis Angelicus   C. Franck
3. Ma volentat amb la raó s'envolpa   J. Brudieu
4. Pués que jamás olvidaros   J. de la Encina
5. El Vell Montgó   P. Munyoz
6. Dreams   E. Brothers
7. Tears in heaven   E. Clapton
8. Halleluja   S. Orr
9. La Muixeranga    Popular
10. Ntzi Nga bo na wo ke    Gabó
11. African Noël   Popular


Demà dissabte, dia 10, hi ha inauguració del Mercat Medieval, a les portes del Monestir a les 11 del matí i a la nit, a partir de les 8, l’Aplec de la “XVII Marxa amb Torxes”- Lectura del Manifest (en acabar la lectura hi haurà servei d’autobús des de la parada d’autobusos del Bar Levante). 
-