L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.140
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:29.035

dimecres, 7 de març del 2012

Un gran èxit la Valldigna Extrem 2012


Va ser un dia meravellós per als participants en la III edició de la Valldigna Extrem i al dia primaveral que gaudiren cal afegir una nombrosa participació, al voltant de 85 senderistes que estaven preparats a les 07'00 de la matinada a la porta de l'ajuntment de Simat, rebuts per l'alcalde, Sebastia Mahiques, fent costat als muntanyencs. 
Fent-se de dia els participants s'enfilaren cap al barranc de les Cases per anar ascendint cap al camping que hi ha al terme de Barx. Altres 11 valents, molts d'ells del club La Llebre eixien per a fer corrent els 40 kilometres.

Pujada al Penyalba, cim mes alt de la Valldigna, i pasada pel castell de Marinyén fins a Benifairó on estava l'avituallament
I on alhora es trobava rebent als participants el regidor d'esports de Tavernes, Josep Llàcer. S’havien fet 22 kilometres i quasi la meitat decidiren retirar-se mentre altres seguiren cap al Pla del Barber, la Sangonera i baixaren pel sender dels Amolador. Al voltant de les 19'45 hores arribava la granera que tancava la marxa a la Plaça Major de Tavernes. Dels que havien eixit corrent, 6 participants es varen retirar i dels altres 5, els primers completaren la marxa amb un temps d'entre 4 i 4'30 hores.

Els participants han comentat que la marxa havia estat molt dura i exigent, pero estaven contents perquè havien gaudit d'unes vistes meravelloses des de dalt de les muntanyes amb un magnífic paisatge de la Valldigna.

Les entitats responsables, Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, Grup Muntanya Benifairo i club La Llebre de Simat, col.laboradores amb la Mancomunitat de la Valldigna en l'organització de la marxa han indicat haver aconseguit els objectius: fer una festa per al senderisme a la nostra comarca.
- Segons la nota de l'organització
-