L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:19.074

dijous, 22 de març del 2012

Renovació del DNI (document nacional d’identitat) a Tavernes


L’oficina situada al costat del saló de Plens de l’Ajuntament de Tavernes (planta baixa) serà novament el lloc per a poder tramitar la renovació o la sol·licitud del document nacional d’identitat, el DNI.

El pròxim dia 28 de març (dimecres) es podrà renovar el DNI a les oficines de l’Ajuntament de Tavernes, en horari de 09:30 a 13:30 hores. Les persones que renoven eixe dia el seu carnet podran arreplegar-lo el dilluns 2 d’abril, en el mateix horari i també en el mateix lloc: les oficines ubicades al costat del saló de plenaris.

Els interessats poden passar per l’ajuntament a prendre el número de torn per a la renovació, car hi ha limitació de carnets a renovar. La documentació que cal aportar eixe dia per a demanar el DNI, si és la primera vegada, és: partida literal de naixement expedida per a DNI, certificat d’empadronament, una foto actual i si és menor s’hi ha de presentar acompanyat del pare o mare, que hauran de dur el seu DNI. S’ha abonar 10,20 euros.

Si és renovació: una foto actual, el DNI antic, un certificat d’empadronament si ha canviat de domicili i abonar també 10,20 euros.
_