L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.751
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:32.702

dissabte, 17 de març del 2012

Portal, Dula i Cambro guanyen els premis a l’ús del valencià de l’Ajuntament de TavernesEls premis a l’ús del valencià són de gran tradició en l’àmbit local i tenen com a objectiu de fer servir el valencià com a llengua de la festa, i valorar i promoure una llengua de qualitat en el món faller.

El Gabinet de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes ha atorgat els premis a l’ús del valencià en les falles 2012  seguint el procediment d'anys anteriors. Els guardons van acompanyats d’uns premis en metàl·lic de 700, 500 i 300 euros, per al primer, segon i tercer classificat, respectivament.

El primer premi, dotat amb 700 euros i banderí acreditatiu, l’ha guanyat la falla Portal de Valldigna. El segon premi, 500 euros i banderí acreditatiu, la falla La Dula  mentre que el tercer premi, 300 euros i banderí, ha estat per a la falla Cambro.

El jurat format per el dinamitzador lingüístic de l’Ajuntament, la persona designada pel regidor de promoció lingüística i una altra per la Junta Local Fallera han valorat l’ús i la qualitat del valencià en els llibrets de la falla, en els monuments gran i infantil, i en la retolació dels casals.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Qque guapo esta l'alcalde amb tratge de llaurador.