L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 25 de març del 2012

El bàsquet valler ret un homenatge de reconeixement a Ruperto Gómez Fuentes



 
El Club de Bàsquet Tavernes i tots aquells que estimen aquest esport i l’equip de veterans en particular, han retut un homenatge de reconeixement a la persona de Ruperto Gómez Fuentes, un dels fundadors del club, que ens deixava el passat dia 19 després després d’una llarga malaltia.

El fill Rupert i la filla Susanna finat reberen de mans de Carles Pellicer, fundador també i expresident del club, la placa que els oferia l’equip de veterans i on es reconeix tota una vida dedicada a aquest esport i tot el temps i esforc dedicat a impulsar el bàsquet a Tavernes i fer més gran el club valler.


El C.B Tavernes, per la seua banda, de les mans del president Jordi Navarro els va oferir emmarcada una samarreta amb el número i nom que usava Ruperto Gómez. Cal assenyalar que fou jugador des de molt jove i fins i tot, abans de caure malalt, el podíem vore practicar el seu esport preferit i participar en competicions com les 24 hores. Descanse en pau.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

D.E.P, un abraçada a la familia.

Sergi Mulet ha dit...

Molt gran Ruperto!

Anònim ha dit...

A tots ens quedarà la nostra petita història amb tu ...