L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.598
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:55.314

dijous, 1 de març del 2012

L’Ajuntament inicia una ronda de visites a tots els centres educatius per conéixer les necessitats



L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora d’Educació, Pilar Altur, han començat una ronda de visites a tots els centres educatius de la localitat per a conèixer de primera mà la situació de cada centre i quines són les necessitats a les quals cal atendre en una preivisió de futur. Les nostres autoritats s’estan també interessant per les conseqüències que puguen tindre de cara a la qualitat de l’ensenyament que imparteixen les retallades que s’estan patint des de l’Administració autonòmica, cas de la manca o retards en les sustitucions del professorat o el retard en el pagament de les quantitats degudes per despeses de manteniment.

La visita es fara a tots i cadascun dels centres, públics i concertats, i es pretén fer una valoració de primera mà de totes les necessitats de l’ensenyament a Tavernes i valorar de forma global la situació en què es troba l’educació local dels centres. La primera visita ja s’ha efectuat al col·legi Alfàndec, el centre infantil i de primària més gran de la localitat i el que compta amb més alumnes i línies educatives.

L’alcalde i la regidora van ser rebuts pel col·lectiu de mestres del centre i per la directora, Marga Peris, que va informar personalment de l’estat de comptes, les mancances de les instal·lacions i com afecten al desenvolupament quotidià del centre el retard en els pagaments de l’administració autonòmica. També va informar de quines serien les millores imprescindibles per a poder oferir serveis educatius de qualitat.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha indicat que “l’Ajuntament està molt conscienciat amb la problemàtica educativa i ens preocupa molt el marc on es desenvolupa l’educació dels nostres xiquets i xiquetes. És per això que volem conèixer de primera mà la realitat de l’educació dels nostres centres i com l’Ajuntament pot oferir-los ajuda i solucions”. L’alcalde ha subratllat que aquesta apreciació directa de la realitat dels centres permetrà una visió real i concreta per a actuar amb més efectivitat a l’hora de distribuir el pressupost destinat a manteniment d’infraestructures de les escoles de Tavernes.

La regidora d’Educació, Pilar Altur, ha afirmat que “una educació de qualitat és indispensable per a garantir les millors condicions de formació als alumnes de Tavernes. Per això, dins de les nostres possibilitats econòmiques, volem realitzar un gran esforç perquè no minven les condicions d’aprenentatge en les nostres escoles”.

Les següents visites programades són al col·legi San José Patronat, Sant Miquel, Divina Aurora, San José HHDC i Magraner. També està previst visitar els dos IES en acabar la visita als col·legis.

- Segons el web municipal
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Q fort em pareix. Ara que van a fer? van a fer politica x les escoles? lo maxim

Anònim ha dit...

O siga que els màxims responsables municipals en educació vagen a interessar-se per l'educació del meu fill i la meua filla i en quines condicions es fa, això es fer política?

Deixar l'escola publica abandonada i prometer-los coses sense estar en el pressupost municipal i sense consignació, com feia els PP, això no era fer política?

Deixar que l'IES Jaume II estiga en la ruina i que tardaren 10 anys en fer el de la Valldigna això no era el PP fer politica? A favor de la privada, clar.

Com t'atrevixes a dir que fan política per anar a vore en que s'han de gastar els diners de l'Ajuntament, si l'Ajuntament és qui paga les reparacions i mantenimens dels centres escolars?

Una cosa queda clara, o no tens fills i si els tens segurs que els dus a una escola privada.

Anònim ha dit...

Molta corbata i molt poca vergonya!!

Que a les aules del IES Jaume II, portem tot l'hivern assistint a classe amb MANTES, GORROS I BUFANDES!!!
Això si que no hi ha dret!!

..que passen ara per el centre que vullguen... per mi... jo ja me gelat a classe...

Anònim ha dit...

Per començar tu d'estudiant... res de res. Es nota massa.

I segon és veritat que molt poca vergonya. Molt poca vergonya de la Conselleria i del govern valencia del PP. Molt poca vergonya la dels dirigents del PP, que durant les darrers legislatures prometeren ells i la gent que va vindre de Conselleria a vore el centre que ens anaven a arreglar el centre. ¿O és que no te'n recordes de les manifestacions, concentracions i vages fetes la passada i fa dos legislatures? Clar com no eres estudiant.! I Manolo Vidal rebent els estudiants al seu despatx i prometent i prometent... i l'institut encara està igual.
Realmentmolt poca vergonya. Potser perquè hi ha alguns que no porten els seus fills als centres i instituts publics.
I un aplaudiment a l'alcalde. Això els altres no ho feien. Jo no he vist mai a Eugnio Pérez ni a Manolo Vidal anant a vore com estava la situació. Potser que ni els importava l'ensenyament i menys encara el public.