L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 20 de març del 2012

Compromís insta al Consell del PP a reclamar a Rajoy l’aplicació del criteri poblacional per fixar les inversions de l’estat al País Valencià

 

Compromís insta el Consell del PP perquè li reclame a Rajoy el mateix que li reclamava a Zapatero, una i mil voltes, en l'anterior legislatura: finançament segons la población.

Això ara el PP sembla haver-ho oblidat quan va ser la seua lletania en Les Corts i la principal reclamació de Camps a Zapatero quan l’acusava de maltractar els valencians des del govern de l'Estat. Ara, amb l'arribada de Rajoy a  la Moncloa, res ha canviat i el govern central del PP sembla continuar "maltractant els valencians" pero el PP valencià calla i atorga. 

Compromís, per a evitar un malentés i perquè els votants del PP no s'hi senten estafats, ha presentat en Les Corts Valencianes una proposició no de llei on insta al Consell del PP a demanar al Govern Central, i dins dels pressupostos del 2012, que les inversions siguen segons la población, com contempla  la disposició addicional 1ª de l’Estatut d’Autonomia.

Enric Morera vol que la Generalitat li ho reclame a  Rajoy i que les inversions,  segons el criteri poblacional, siguen  superiors  al 10% del total, que és la població que representem els valencians en el conjunt de l’estat.

Morera sembla ser que ho veu negre amb el PP i ja diu que “ens temem que els pressupostos del govern central ens continuaran discriminant com han vingut fent fins ara”.
-