L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 30 de març del 2012

Exposició al Centre Excursionista i excursio a la marjal Pego-Oliva




S'ha inagurat l´exposició fotográfica "ELS NOSTRES PRIMERS ANYS, LES PRIMERES ACTIVITATS, LES PRIMERES PERSONES" dins dels actes conmemoratius del 40 Aniversari del C.E.T.V.

L'exposició es pot visitar al Centre (Carrer Sant Pere) els dies:

DIMECRES I DIJOUS DE 19h A 21h
DIVENDRES A PARTIR DE LES 21h

També el diumenge, i dins del curs de plantes medicinals del CETV, hi ha una eixida cap a la  Marjal de Pego-Oliva, on tindrà lloc una classe pràctica del curs de plantes medicinals que impartirà Vicente López, i denominada "Aula natura".

S'hi detallaran una gran varietat d’espècies vegetals, plantes que tenen el seu hàbitat en la marjal.  L’eixida serà a les 09:00 hores des de l'Ajuntament de Bellreguard i s’aconsella que els participants porten càmera fotogràfica i un bloc per a prendre notes. També és aconsellable que duguen sabates còmodes, aigua i esmorzar. La tornada serà a migdia.

- Remés pel CETV
-