L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 23 de març del 2012

El carrer Dr. Fleming serà remodelat




El carrer Dr. Fleming gaudirà pròximament d’una remodelació general per tal d’adaptar-lo a la fesonomia i característiques que tenen des de fa uns any la resta de vies urbanes del centre de la ciutat.

Les obres estan pressupostades en un poc més de 100.000 euros, IVA inclós, i estan incloses dins del Programa PPOS de la Diputació.

Les obres està previst tinguen una durada d’un parell de mesos i per tal de molestar el mínim possible al trànsit rodat, s’iniciaran amb la reforma de la part de trànsit de vehicles i continuaran per les voreres.
-

8 comentaris:

La Vall Digna ha dit...

Quina poca vergonya!!!!!!!!!!!!!!
No empareix una obra ni urgent ni necessaria en l´actual situació económica de la nostra ciutat.
En l´anterior equip de govern han canviat fins tres vegades les voreres en el centre, en alguna ocassió estaven pràcticament NOVES, i ara van a fer el mateix...
Ja queden poques ciutats o millor dit POBLES del voltant on les voreres hi son de formigó i plenes de forats com ens passa ací a Tavernes.
No estic d´acord, hi ha coses mes urgents i necessaries!

Anònim ha dit...

Es diu que és una obra inclosa al Pla Provincial de Obres i Servicis de Diputació i si s'executa ara vol dir que és d'anys anteriors. Ara si vols, li podem demanar a l'ajuntament que renuncien a fer-la i adeu els diners, perquè canviar-la per un altra no es pot.
Hi ha uns diners de Diputació que es dediquen a això: PPOS i fas el tipus d'obres contemplades en els plans de Diputació o no demanes res diferent que no entra i no els donen els diners.

Anònim ha dit...

Com diu La Vall Digna: Esta obra no es necesaria ni urgent

Podrien arreglar el jocs infantils que estan fets pols, adaptar les instalacions electriques per a estalviar seriosament, asfaltar camins, acabar el parc del cantalot o moltes altres...

Anònim ha dit...

No voleu llegir o sou cabuts. Yo diria que mes criticar siga com siga. Això són uns diners que estan dins d'un pla concret i per a unes obres concretes. O fas les que es varen aprovar en el seu dia PERQUE EIXA OBRA NO ESTA APROVADA NI PLANIFICADA ARA o no tens diners ni els pots posar en altres obres.
Podiem discutir si en el seu moment eren convenients o haver dit en aquell moment no ho volem això, però dir no volem l'arreglo del carrer no vol dir que pots dir vull perilles, vull jocs infantils o arreglar camins. Cada cosa va en el seu pla o pressupost de Diputació.
I a mi em sembla que això ho sabeu perfectament tant Vall Digna com tu, ara cal posar llenya contra els de ara.
Acabar el Parc del cantalot? Tu que creus que s'esta fent des de fa mesos? O siga, criticar per criticar.

La Vall Digna ha dit...

La qüestió no és criticar, sinó reflexionar i millorar les coses a casa nostra, perquè AJUNTAMENT som tots i totes.
El que vull dir és que alhora de fer les coses, s´han de fer amb total transparència i fent-se el millor possible.
Volia fer una crítica constructiva i em pensava que era una obra presentada per l´actual govern municipal.

Anònim ha dit...

Ara, a la pròxima ja pertoca demanar a la Dipu pels carrers de la part alta del poble. Seria una vergonya fer el parc Cantalot i que els carrers d'accés estiguen fets pols. En anterioors governs, la zona Divina aurora els vots eren del PP, però el Cantalot encara segueix éssent d'esquerres. Així estan encara els paviments dels seus carrers.

Anònim ha dit...

Qui va demanar esta obra l'actual govern o l'anterior?

Estaria be que els ciutadans pogeren opinar de la conveniencia o no de fer esta obra. Si es demana a la Diputació segur que pot canviar-se com fan molts ajuntaments

La Cotorra de la Vall ha dit...

El govern anterior.