L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 13 de març del 2012

Oltra i Barberà s'enfronten a les Corts pel cas Emarsa


Barberá s'enfada amb Oltra quan aquesta pregunta pel saqueig d'Emarsa. L'alcaldessa de València, nerviosa, amenaça amb portar a Oltra als tribunals després que la diputada de Compromía l'assenyale com a "responsable política" del saqueig Emarsa.

L'incident venia després que la diputada de Compromís Mònica Oltra preguntara a Fabra "¿Què gestions pensa fer perquè els responsables polítics [Enrique] Crespo [expresident d' Emarsa], Rita] Barberá i els secretaris generals del PP tornen els diners que ens han robat als valencians?, refereint-se a casos com Emarsa, Brugal o Gürtel.




-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

He terminado la intervención! jajajaja

Anònim ha dit...

La veu de Mònica hauria de ser la veu unànim dels valencians demanant el retorn de tot el que s'ha furtat i de la pròpia dignitat, que la tenim a nivell de terra.

Ànim un poc més... ha dit...

SI SEGUEIX LI PEGA. Qui li ha donat permís a esta advocada per a dir el que el poble sap.

Anònim ha dit...

Esta xica, (Mónica) es una màquina.... València no estaría aixi si tots nosaltres tinguerem una mica de la seva sanc, grácies per representar-nos....