L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 12 de març del 2012

Els imputats per presumpte finançament il·legal del PP valencià sumen 25, la majoria carrecs del PP i vuit representants d'empreses



Els imputats en la causa oberta al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) per presumpte finançament irregular del PP derivada del cas Gürtel serien 25, vuit dels quals són representants legals de diverses empreses, segons Europa Press.

En aquest procediment s'investiguen els presumptes delictes de finançament irregular del PPCV, electoral i falsedat mercantil i ja s'han acordat que les primeres declaracions seran els dies 25 i 26 d'abril.
 
Entre els 25 imputats en el procediment, es troben quatre diputats de les Corts Valencianes, alguns d'ells amb càrrecs al PP: Yolanda García - extresorera del PP -, David Serra - vicesecretari d'Organització del partit -; Ricardo Costa - exsecretari general del PP -, i Vicente Rambla, expresident de la Generalitat valenciana i exconseller d'Indústria, Comerç i Innovació.

Al costat d'ells, hi ha imputades altres persones que han ocupat o ocupen diferents càrrecs a la Generalitat valenciana: Milagrosa Martínez - exconsellera de Turisme i expresidenta de les Corts Valencianes -; Rafael Betoret - excap de gabinet de la Conselleria de Turisme - ; Jorge Guarro - cap del servei de Promoció de l'Agència Valenciana de Turisme (AVT); Dora Ibars, directora general de Promoció Institucional en Presidència de la Generalitat; i Isaac Vidal, excap d'àrea de Mercats i Comunicació de l'AVT.

Així mateix, figura com a imputada Cristina Ibáñez, exgerent del PP valencià; l'empresària Isabel Jordán - ex administradora de diverses empreses de la suposada trama -, i l'empresari Rafael Martínez - expresident de la Confederació Empresarial de la Província d'Alacant ( Coepa)

A més, en aquest procediment estan imputats alguns dels presumptes capitostos de la trama: el que va ser amo de l'empresa Orange Market, Álvaro Pérez, conegut com 'El Bigotes', l'ex conseller delegat d'aquesta mercantil, Cándido Herrero; l'expresident de Special Events, Pablo Crespo, el presumpte líder de la trama i propietari d'aquestes empreses, Francisco Correa, i l'ex comptable de les empreses de Correa, José Luis Izquierdo.

Altres dels imputats, en concret, vuit, són representants legals de les mercantils Facsa, Enrique Ortiz i Fills, PIAF, Paviments del Sud-oest, Grup Vallada, Construccions Hormigones Martínez, Lubasa Desenvolupaments Immobiliaris i Sedesa.

El procediment tracta d'esbrinar si determinades empreses - Sedesa, Lubasa o Teconsa, entre altres - van pagar actes electorals del PP a la Comunitat Valenciana. La manera de fer-ho, segons s'ha denunciat, era que aquestes entitats ingressaven els diners en els comptes d'Orange Market, que era l'empresa organitzadora dels mítings del partit, i aquesta emetia factures falses per serveis que no existien a les esmentades companyies, contractistes de la Generalitat.

- Segons Europa Press
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

La dreta pot estar tranquila despres de la sentencia dels trages de paco camps,no comdenaràn a ningún imputat.

Anònim ha dit...

Ara quan imputen a Evarist per prevaricació tame ho traureu?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Segur que sí.

Anònim ha dit...

Ara quan imputen a Evarist per prevaricació tame ho traureu?

Ui, qué pooorrr!!! Que viene el lobo!

"El Lobo" que gran turrón
que gran turrón,
"El Lobo" que gran turrón...

Anònim ha dit...

Es un problema de temps.
Ja vorem