L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 21 de març del 2012

Hi haurà ple de Les Corts el dia 29?




El PP vol debatre en les Corts Valencianes el pròxim 29 de març, dia de la vaga general, la creació de tres comissions d'investigació sobre suposades "irregularitats" a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana; els casos de robatoris i desaparició de nadons, i sobre la Fundació Cyes i Hemisferi, per aclarir la destinació de fons públics destinats a la cooperació.

 Els tres grups de l'oposició - PSPV, Compromís i EUPV -  han demanat que s'avance el ple per no coincidir amb la vaga general, però el PP s'ha oposat i argumenta que és perfectament compatible el dret constitucional a la vaga amb el manteniment de l'activitat parlamentària. 

Això sí, ara diuen que és compatible  i fa uns anys no ho era. Perquè el PP va fer tot el contrari del que ara diu en l'anterior vaga general del dia 29 de setembre de 2010. Clar que aleshores era contra  la reforma laboral impulsada per l'Executiu de Zapatero. I és que "donde dije digo" que fàcil és ara "decir Diego"!
-