L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 28 de març del 2012

El segon Camp a Través del curs 2011-12 serà el dissabte.

 


La regidoría d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes prepara la segona edició del Camp a Través de l’actual curs acadèmic per al dissabte, 31 de març, a partir de les 11’30 del matí als Sequers.

El punt d’eixida será l’habitual: el carrer Monestir de la Valldigna, a l’altura del camp de rugbi, i s’anuncia com a centres participants l’Alfàndec, Sant Miquel, Magraner, Patronat, HHDC i Divina Aurora.

Les categories seran aleví, benjamí, prebenjamí 5 anys i escola de jocs. Tots els participants rebran una medalla i, a més, els tres primers classificats tindran un trofeu. Hi col·laboren la Diputació de València, Conselleria de Cultura i Educació, Club Atletisme la Valldigna, Creu Roja i Policia Local de Tavernes. La prova està patrocinada per les empreses Sala Gandia, Lanjarón i Disvall. Els resultats i classificacions estaran disponibles a www.tavernes.org.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Com ja he dit altres vegades, Tavernes és diferent.... la meva filla practica atletisme, a la categoria de infantils de 2on any, i ens desplacem a localitats on s'organitzen competicions dels jocs escolars, i en cap d'elles pot optar a cap premi, per què malauradament no és atleta d'eixa població, i ara resulta que tampoc pot optar a medalla, i ni tant sols a competir al seu poble per que ja te una edat per a la qual ací a Tavernes no s'organitza res. Per cert, te 12 anys, i a totes les competicions a les que va, hi van gent amb més edat que ella. Trist,...

Anònim ha dit...

sempre havien participat també els infantils, no? Encara que sempre eren molt poquets, com vé passant els darrers anys a nivell de les competicions extraescolars.
Però això no vol dir que la xiqueta tinga culpa de res, no crec que degueren fer ahí els retalls, estan en edat escolar.

Per solucionar el poc èxit de l'esport extraescolar deurien de canviar el format, formar millor els monitors, incloure més esports...

Parlant d'esports i recursos, si es retalla algo, la regidoria ho hauria de fer en events i clubs amb ànim de lucre:
-Tenis. Empresa privada amb ús restringit a la població i amb un acte puntual a l'any per a la regidoria. Fora els 1500 € de subvenció i feu pistes de tenis i un frontó com cal.
-Fútbol, rep diners municipals i cobra entrada? Les taxes per a nivell escolar també són abusives respecte altres escoletes. Donar a qui més li faça falta, si els diners són per a promoció, com promocioneu el que no cal? Per cert Taekwondo i no sé si altre club cobra en algun event entrada al pabelló. Si és així, que se'ls apliquen els preus de lloguer d'instalacions municipals. No pot ser que les paguem tots i es beneficien uns quants. Els jugadors i entrenadors que cobren són poquets, no és tot el club, i les despeses del camp de fútbol, p.e. són molt grans.
-Quants socis/xiquets té l'atletisme per a cobrar 8.479 €? Em sembla bé que facen la cursa de la platja, però imagine que tots els clubs voldrien pressupost per a fer grans events.
Així doncs, sr. Llàcer, faça gala de la transparència que promulga el sr. Juan i diga com es reparteixen els diners. Fins ara jo crec que ni el PP sabia com ho feia. O més ben dit ho sabia i no volia contar-ho. I no val que em diga que es complir els convenis, això són fulls mullats si es continúa funcionant com fins ara.

Anònim ha dit...

Mai han participat els infantils, per què els infantils ja estan fora dels col·legis de primària. Els que fan ESO, ja no participen, per ser més exactes participen una vegada a l'any, per festes del poble. Sobre les subvencions.... podriem parlar no dels xiquets, si no de la gent que practica atletisme.... xiquets, són quasi 30 els que entrenen en unes condicions de riure.... No com els del futbol, basquet, rugbi, i crec que el club d'atletisme a més a més de fer la cursa de la platja, paga les licències federatives, i els viatges que alguns dels seus atltes tenen que fer per competir, i el material que utilitzen per entrenar... i les despeses de telèfon, i els equipatges... que et pareixen molts els 8.479 euros... també organitza les curses de categories inferiors a festes...no hi han prou diners amb la subvenció de l'ajuntament, per això els atletes tenen que pagar les quotes per poder tirar avant el club.

Anònim ha dit...

Els infantils fa anys sí participaven. Altra cosa és que ja no ho facen des de la ESO. També hi havien activitats dirigides a xiquets de l'institut de la regidoria, no veig que si estan en edat escolar (obligatòria fins als 16), perqué no se'ls ha de tenir en compte.
No estic diguen-te que em semblen molts els 8479 €, sé que sols és una ajuda i no teniu instalacions adequades. Simplement questione amb el vostre exemple la falta de transparència a l'hora de repartir diners públics. Hi ha altres clubs amb més o menys les vostres característiques, socis, xiquets i despeses que tenen molt menys subvenció. Aleshores és quan hem plantege si la diferència és la financiació dels events, com la cursa de la platja. I açò no has de contestar-ho tú, sino els polítics. Fins ara el PP mo deia res o almenys no ho explicava amb números ni sentit comú. Cal vore ara que diu el sr. Llàcer.