L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 30 de març del 2012

Avui hem sabut alguna cosa dels pressuposts estatals. Els treballadors i treballadores poden traure a la llum els seus diners negres perquè Hisenda anuncia una amnistia fiscal.

El ministre Cristobal Montoro pensatiu. ¿Li preocuparan les retallades?

Les mesures aprovades avui en els ajustos del pressupostos de l’Estat es poden resumir:

-No es tocarà la prestació per desocupació.
-Es manté l’actualització de pensions.
-Es congela el sous als funcionaris.
-El rebut de la llum puja el 7% i el del gas un 5%.
-No puja l’IVA per no perjudicar el comerç.
-Es retallen els comptes dels ministeris un 16’9%
- Es dediquen 1.500 milions menys per a polítiques d’ocupació.

El  Consell de Ministres del govern del PP d’Espanya ha aprovat una amnistia fiscal” per tal d’intentar la regularització de les rendes no declarades, tant les repatriades des de fora d'Espanya, com les ocultes dins del país.

O siga que els máxima beneficiats anem a ser tots els treballadors i treballadores, que som al cap i a la fi els que tenim muntanyes de dinerets negres amagats (siga dins del matalaf, sota un taulell de casa o en paradisos fiscals) i ara els podem traure perquè la càrrega impositiva a Hisenda ens eixirà més barata. No, no, no  vulgueu que damunt siga debates: tot no pot ser, perquè l'amnistia fiscal està prohibida per llei. Però no passa res que el PP sempre pensant en els treballadors i treballadores ha posat el mínim: les rendes regularitzades tributaran un 10% mentre que els dividends obtinguts a l'estranger ho faran un 8%.

No és queixeu: pagareu menys que si tributareu de manera normal. Com tots vosaltres sabeu,  a les fabriques, tallers, construcción o al camp guanyem  més de 52.361 euros bruts anuals anuals i ací paguem al tipus marginal del 43%  i l'impost sobre les plusvàlues de capital entre el 19% i el 21%. Ara amb l’aministia fiscal tot el negre al 10% i eixos dinerets que vau fer en l’estranger al 8%. ¡¡ I damunt després aneu fent vaga i queixant-vos dels retalls del PP!! Perquè el regal que fa als treballadors I treballadores és bo, eh? 

La declaración la podreu fer de manera confidencial, però abans del 30 de noviembre. Que no se vos passe el termini, perquè si no ho feu i vos pillen, la sanció será molt més gran que ara.

Antecedents i crítiques abans del PP a l’amnistia fiscal


Hi ha alguna antecedetns d’amnisties, com les del 1984 i el 1991 i una proposta feta en aquest sentit pel PSOE el 2010 va ser rebutjada pel PP en l’oposició dient que era, en paraules de la senyora Cospedal, “Impresentable, injusta i antisocial”.

Vos aconsellem que visioneu el vídeo següent (no es rigueu, eh? que la cosa és seriosa)


Cal dir també que el tipus general de l'Impost de Societats és del 30%, que ha quedat intacte, però a través d'una sèrie de deduccions, les empreses tributen menys que un mileurista, segons van denunciar l'Organització Professional d'Inspectors d'Hisenda (IHE).


-