L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 7 de març del 2012

El 25 d’abril (batalla d’Almansa) comencen les declaracions per la causa de presumpte finançament il·legal del PP



Serra, Costa i Rambla 

La directora general de Promoció Institucional en Presidència de la Generalitat, Dora Ibars, el cap del servei de Promoció de l'Agència Valenciana de Turisme (AVT), Jorge Guarro, l'empresària Felisa Jordán -ex administradora de diverses empreses de la suposada trama-, i l'excap de gabinet de la Conselleria de Turisme, Rafael Betoret  seran dels primers a prestar declaració en la investigació de la que es coneix com a causa de finançament irregular del PP valencià derivada del “cas Gürtel”.

La primera fase d'interrogatoris pretén aclarirt dubtes sobre les meses de contractació que van adjudicar contractes a Orange Market, entitat que administrava Álvaro Pérez, conegut com 'El Bigotes', considerat un dels presumptes capitostos de la trama .

Betoret, condemnat en el cas dels “trages” de Camps, ocupava el càrrec de cap del gabinet de la Conselleria de Turisme quan la titular d'aquest departament era Milagrosa Martínez. Aquesta entitat va atorgar diversos contractes a la mercantil Orange Market per a l'organització i el muntatge del pavelló valencià en la madrilenya fira de Fitur.

Guarro està imputat per presumptament haver participat en la redacció dels plecs de condicions, les ofertes presentades i en la Mesa de Contractació per a l'adjudicació dels 'estands' de Fitur , que van acabar a l'empresa Orange Market. Per la seua banda, durant l'etapa de Ibars es va contractar amb aquesta mercantil la Guia de la Comunicació del 2005, la presentació del Congrés de Nou Periodisme el 2006 i la festa per a la sortida de la Volvo Ocean Race des d'Alacant.

Alguns d’aquests imputats ja varen declarar en la causa dels “trages” i es van acollir al seu dret a no declarar altres imputats com la que va ser consellera de Turisme i presidenta de les Corts en l'anterior legislatura, Milagrosa Martínez i David Serra , vicesecretari d'Organització del PPCV i el propi Betoret.

Altres persones imputades en la “causa de finançament” són l'exvicepresident de la Generalitat Vicente Rambla, l' extresorera del PPCV, Yolanda García , i el propi Costa, entre d'altres.

La causa s’instrueix per presumpte finançament irregular, per un delicte electoral en les eleccions locals i autonòmiques de 2007, i per falsedat mercantil en els comicis de 2008
 
- Segons El Mundo
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I que sap o pinta el volgut per aquest poble Eugeni Perez Minsud de navegació perque per la xarxa hi ha coses com http://www.alicanteblog.es/2007/01/cinco-equipos-han-confirmado-su.html
que pinta a la VOLVO OCEAN RACE

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si et fixes això és del 2007 i aleshores Eugenio Pérez Mifsud tenia un càrrec polític relacionat amb els esports de vela dins de la Generalitat.