L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 26 de març del 2012

Avança la formació de la penya "Bous a la Vall"








El divendres es va reunir la gestora de la penya taurina “Bous a la Vall “ de Tavernes per tal d’informar sobre la situació dels estatuts presentats a València, i estudiar un calendari de reunions per al mes d’abril.

Eixe més està previst que el president, Angel Moreno, convoque una reunió on assistiran presidents d’altres penyes taurines valencianes per tal de configurar un projecte de bous al carrer que es discutira i, es passara a l’Ajuntament tot per coneixer la viabilitat de bous al carrer les pròximes festes del poble.

La gestora de la penya vallera ha mantingut contactes amb la penya d'Algemesí i la primera recomanació ha estat l’agrupament d’aficcionats en cadafals per a fer festa al carrer dels festeigs.

La penya havia convidat a membres del govern municipal i els va informar de la situació actual i els vam dir que a partir d’abril serà el moment en que es podran demanar els cadafals. 
 
- Remés per la gestora de la penya
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Es curioso que mientras sus "socios europeos" atacan a la fiesta (ERC i BNG formaron parte junto a ellos de "Europa de los pueblos" y anteriormente coalicionaban con CiU), gente del Bloc no sólo la apoye sino que la lidere.
Pregunto a los líderes del Bloc¿Si CiU, ERC, BNG.. presentan una moción como la de Cataluyna que votarà el Bloc? Ruego contestación

Anònim ha dit...

I que té que vore l'opció d'una persona i la seua llibertat individual amb que li agrade una cosa o una altra i amb la postura que puga prendre el partit?

Quina es la postura del PP i de l'esglesia front a l'avort? O les pildores anticonceptives?
Vols dir que cap dona del PP no ha avortat o cap dona del PP no ha pres la pildora?

Anònim ha dit...

És més, Balboví al congrés dels diputats ha sigut un ferm defensor del bous al carrer com a tradiccií valenciana

La Cotorra de la Vall ha dit...

Es la primera notícia que tenim d'això. ¿Quant va ser? Perquè fins i tot desconeixement que els "bous al carrer" s'haja tractat en l'actual legislatura el Congrés de Diputats.
¿No t'ho hauràs inventat? Ja ens ho amplies amb pèls i senyals.
Gràcies.

Anònim ha dit...

Así pues, Joan Baldoví encabezará una lista en la que las siglas de su partido van acompañadas de las de Equo (quien a su vez engloba a Iniciativa del Poble Valencià y Els Verds-Esquerra Ecologista), una macedonia política en la que ha sido inevitable escuchar algunas críticas, como que su cabeza de lista sea un firme defensor dels "bous al carrer" -a pesar de que Sueca acabó prohibiéndolos por motivos de seguridad-.

http://www.valenciaplaza.com/ver/41676

Perdó m'he equivocat ho defén a titol personal no al congrés del diputats.

Anònim ha dit...

A titol personal...
...i públicament.
Una persona que té tenta responsabilitat política?
Això és com les copes de més que dia Aznar. No és que semble massa coherent. a vore que els diu a titol personal als seus socis ecologistes.
M'enrecorde quan la UPV era ecologista i d'esquerres.

Anònim ha dit...

Quant de color li donen al drap la gent que no els agrada les tradicions, què tindrà que vore de quin partit siga, ú no pot tindre la seua lliure el.lecció?? o acàs per força ha de pensar com pensa el seu partit??? Açò és massa pa la carabassa!!! A mí m'encanten quan estaven a la plaça i, ara al carrer, també m'han encantat. Felicitacions.

Anònim ha dit...

Les tradicions són per a millorar-les, canviar-les i després mantenir-les.
Si prenem les tradicions integralemtn, tornem a l'edat de pedra.
Vaques si, maltracte animal no, açò com ho casem?
També està fent-se tradicional Jordi amb les Falles i Cofradies? Convenciment o rèdit populiste?
Ja que has entrat ahí, al menys canvia un poc la mentalitat retro que allí presideix, sr. alcalde.