L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.590
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:1.590

dissabte, 3 de març del 2012

L’alcalde de Tavernes es reuneix amb la secretària interventora de la Mancomunitat de la Safor



L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, s’ha reunit amb la secretària interventora de la Mancomunitat de la Safor, Josefa Cerveró Bosch, en les dependències de Gandia, amb l’objectiu de, entre altres qüestions, conéixer directament el projecte de recuperació de la línia Tram Way Carcaixent–Tavernes. Aquest projecte està impulsat pel govern espanyol amb la col·laboració de les mancomunitats i els municipis i es confia que acabe el 2015, aproximadament.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha valorat el projecte molt positivament perquè implica la recuperació de part de la història de Tavernes i l’adequació del tram per on circulava el tren.

La reunió ha servit a l’alcalde per a conèixer les diferents dependències de la Mancomunitat, així com les diferents activitats que du a terme l’organisme, especialment les que afecten directament Tavernes.

Els pressupostos de la Mancomunitat i tota l’àrea econòmica han centrat una bona part de la visita, i també han tractat les modalitats de pagament i aportacions econòmiques de l’Ajuntament de Tavernes a la Mancomunitat de Municipis de la Safor.