L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 13 de març del 2012

Karina Vercher, regidora d’EUPV, expulsada del partit


 La regidora Karina Vercher

La noticia saltava ahir a Tavernes encara que no ha estat confirmada oficialment per EUPV perquè tot apunta a que aquesta formació política vol primer informar al govern municipal de Tavernes i remetre després el comunicat als mitjans de comunicació. EUPV com es de sobra sabut forma part del govern municipal de Tavernes junt al Bloc i PSOE, d’ací el voler informar als socis de govern.

Totes les informacions que corrien ahir per Tavernes, confirmades per gent del partit, indicaven que l’expulsió de Karina Vercher hauria estat fruit de la votació celebrada en una reunió convocada pel Consell Polític Nacional (CPN) d'Esquerra Unida. De tota manera, sembla ser una decisió que s’estava gestant des de fa mesos, encara que no hi havia unanimitat dins del si del partit.

Així, la premsa comarcal d’avui ja confirma l’expulsió de la regidora i confirma també que es una decisió presa per la cúpula del partit a València.La mateixa regidora afirmava ahir no saber res i que el partit no li havia notificat res de res i considerava que no era forma d’actuar perquè era una decissió que li haurien d’haver notificat.

L’expulsió de Karina Vercher no li impedirà continuar essent regidora de Tavernes, encara que haurà de passar a integrar el grup mixt. L’acta de regidora es pròpia, en haver estat elegida en les passades eleccions municipals i només deixaria de ser regidora de Tavernes si dimiteix.

Les coses no semblen anar massa bé dins la formació d’EUPV i ahir mateix un grup de militants feia un comunicat anunciant la seua baixa del partit. El comunicat que es va enviar a diversos mitjans informatius i al qual hem tingut accés indica que la baixa es deu al que consideren sectarisme i procediments dictatorials usats des del passat mes de maig per la coordinació del col·lectiu, que diuen ostenta Bernardo Jareño, i per membres del Partit Comunista. La nota indica que són baixa, entre altres, Emilia Taengua, exmembre del Consell Agrari de Tavernes i Manola Martínez.

Aquestes persones diuen que a través de la nota volen informar que des de l'estiu passat se’ls ha exclòs de la vida del col·lectiu local i acusen a la coordinació local de no aportar idees ni propostes per al dia a dia, amb la qual cosa s’està desfent el col·lectiu de Tavernes i la Safor.

També indiquen que ningú els ha volgut explicar perquè EU ha actuat amb el que consideren “parcialitat a favor de la coordinació local” i li han permés fer assemblees contraries als estatuts d’EU i afiliar a amics i familiars per a guanyar-les i permetre tracte desconsiderat a companys del col·lectiu.

Els autors de la nota afirmen que no tenen cap interés en alimentar el clima de crispació que es viu en EU, deixen el partit i el comunicat només vol donar a conèixer els motius que els han dut a deixar la formació.

Per la seua banda, l'excoordinador local Bernardo Jareño ha confirmat que des de fa unes setmanes ja no és el coordinador del col·lectiu, càrrec que ostenta Joan Garcia que negava haver actuat contra els estatuts i remarcava que el partit es assembleari i que cadascú exposa un tema es debat i es vota, i guanya la majoria perquè són un partit democràtic.
Garcia ha confirmat l'expulsció de Karina Vercher feta per la cúpula del partit a València i ha desmentit alguns aspectes del comunicat dient que és la majoria del partit qui decideix allò que es fa a Tavernes.
-

23 comentaris:

Anònim ha dit...

uyyyyyyy!!! Tinc informacio bona que encara no puc donar,pero ojo al tripartito.... En unes semanes donare mes informacio pero la meua karina te moltes coses al cap i ara es quant algu baixara del burro..! KARINA trau el caracter i posa a cadascu al seu lloc. anire informant..

Anònim ha dit...

Un altre que també està avorrit i ve amenaçant amb llops i feres ferotges.
Quina por!!

Anònim ha dit...

Pot afectar la expulsió de Karina del seu partit a la estabilitat del pacte BLOC-PSPV-EUPV a l'ajuntament de Tavernes o tot continuarà igual?

Anònim ha dit...

Si tens informació bona que pots donar, doncs calla collons! VIEJA'L VISILLO

Estic fins als cataplins de tant de "se però no puc dir" "un m'ha dit"...

MÉS SERIETAT, PER FAVOR!

Anònim ha dit...

El col.lectiu que es queda a EU és per plorar!Quasi tots els que volen tallar el "bacalao" anàven a la llista del Partit Comunista en les primeres eleccions democràtiques de 1.979. ¿És per plorar o no?. Han passat més de 30 anys i EU no vol camviar. A les pròximes eleccions EU desapareix de Tavernes. Temps al temps!

estruch ha dit...

Ahora el gobierno local queda en manos de Karina, aunque siempre lo ha estado, todos los que estamos más o menos duchos en política local sabíamos que las diferencias con su partido no se habían arreglado.
No creo,no obstante, que ello afecte en nada al tripartito pues supongo que JJ querrá seguir gobernando en mayoría absoluta aunque ello le lleve a quedar mal con EU, la cual en las próximas locales veremos en cuantas partes se presenta, pues en las últimas yá se presentó Iniciativa compuesta por ex-EU, y ahora hay otro grupo escindido o expulsado, según la versión que leas, por lo que el cacao puede ser de aúpa.
Por el trato que he tenido con ella y por lo bien que me cae Manola, desde aquí les brindo mi ayuda para lo que necesiten, pues para mi primero están las personas antes que las ideologías, incluso la de mi partido y más a nivel local, y Karina está siendo una gran concejala y haciendo un gran papel, al menos en participación ciudadana que es donde yo trato con ella.
No me extrañaría que no fuera la última en pasar al mixto ...

Anònim ha dit...

Deixant a banda la ignorància que demostra Estruch en les relacions entre persones del govern municipal, dir-li que Karina té clar on està i a quin PPartit no recolzará. I això dit per ella.
D'una altra banda si que és veritat que el grup mixt pot augmentar i seria amb els regidors del PP.
És notori que alguns dels regidors del PP estan més que farts del clima de crispació i rancor que promou el seu PPartit contra persones d'altres formaciones a les quals ells coneixen be i amb les quals tenen una relació normal, i només per ser d'un altre partit. Hi ha molt de malestar dins del PP entre la gent jove perquè es veu nomes utilitzada contra el govern però no per a fer propostes i buscar el bé de Tavernes.

juanito ha dit...

Ay que ve el bou! Algú imagina a KARINA de alcaldesa? Algu liu podria oferir? I jorna completa? podria agafar tot aixo a canvi de algo? ara que ja no permeteix a ningun partit,pot fer mal algu? Es preveu moiments. En esta vida tots tenen un preu? O no? temps al temps.

Anònim ha dit...

Quantes bovades dius, Juanito!
¿Alcadessa? Amb el vot de qui? Perquè hauria de ser amb els del PP.
¿I tu saps si això pot ser? Et conteste jo mateix: NO POT SER.
I si vols saber més, ves i pregunta a un advocat sobre la normativa de moció de censura.
Quina manera de parlar sense tindre idea de la cosa!

Para eixe bou que tu dius no cal ser torero, ni saber el que es un bou.
Tu has confós les teus ganes peperes amb la realitat.

juanito ha dit...

I tant que pot ser alcaldesa i tant! Enterat,enterat..soc politic,i se com va aso. No agafeu por que no eu fara pero coses mes rares an pasat. En fi,que mane qui vullga pero que cumplixca i faja be pel poble.

Anònim ha dit...

Ara si que acabes de demostrar que no tens ni idea del que parles!
I si tu eres polític... Déu pille confessats a qui governes, perquè si no saps ni la normativa mínima de funcionament ¿què vols que et diga?

T'ho repetesc: gastat els diners en un advocat i que t'explique bé la normativa de la moció de censura, que seria la manera de canviar d'alcalde.

I no faces més el ridícul, diguen les burrades que has dit.

Anònim ha dit...

En tot cas la moció de censura (la jurisprudència és enrevesada) la voldria fer Bernardo Jareño forçant la dimissió de la regidora (i no crec que siga el cas, tot i que mai se sap...) ja que sembla que és ell junt a la vella guàrdia del Partit Comunista qui vol forçar l'expulsió de la regidora.

No tendria sentit que ella formara aquest circ per a dur a terme una moció o, per exemple, fer caure el govern a base de no aprovar pressupostos, treure dedicacions, etc.

A més tota la gent que surt amb ella en la foto de Las Provincias està ara en Compromís...

Anònim ha dit...

La jurisprudencia és molt clara, si u es molesta en llegir la llei orgànica 5/1985 de 19 de juny.
Primer llegiu i després parleu.

Anònim ha dit...

I la direcció d'EU de València, que diu?

Bonic ha dit...

Però que poc coneixem el nostre poble i com està. Un monument necessiten els nostres regidors per a traure la situació actual. I en aquesta tasca haurien d'estar tots compromesos. Tres partits estan: Bloc, Psoe, EU, d'ells depen molt l'estabilitat i traure la cara davant la situació. I els executors de l'èxit de canviar la situació son els nous regidors de l'ajuntament que estan en el govern, entre ells i elles, Karina. I parodiant a Henry Miller, home de Marilin Monroe, en aquesta tasca cabent tots els del govern actual, i inclús alguna paersona de l'oposició que no s'haja embrutat.

I eixa part d'embrutar-se fa molt per tindre un govern estable, i una comissió de seguiment del Tripartit que funciona des del principi. Gràcies a la responsabilitat d'EU, i de la seua regidora o ex Karina. I esperar nous temps on la corrupció estiga superada.

I és que tots i totes estem contra la corrupció, que es estar per les llibertats del poble de Tavernes. Això ens uneix i ens fa forts com la mata de jonc, un a un no fa força, nou unides no les pot trencar ningú.

Que poc dura la intriga en casa dels mals administradors. Respireusense artilugis que vos faran depenents.

Estruch ha dit...

Estruch no ha dit ni pensa mai que Karina apoye al PP, aixó eu tinc clar. En quan a l'ignorancia entre les relacions dels membres del govern, contameu tu que tant saps....temps al temps.

Anònim ha dit...

No Estruch, si vols saber, estudia.
Estem farts de llegir-te comentaris i insinuacions, moltes d'elles fent protagonista a C. Canet, i on demostres que no tens ni idea del que es cou en l'Ajuntament.
Hauries de ser més prudent i mossegar-te la llengua davant coses i fets que no coneixes, o millor encara desconeixes.

Anònim ha dit...

Jo només vos dic una cosa: si Karina trenca el pacte amb allò que es va comprometre en els seus discursos de campanya, de donar suport a l'esquerra de Tavernes, i ara, donde dije Digo, digo Diego...es dóna a conéixer ella sola...
esta xiqueta no sap on s'ha clavat...
volia arribar molt lluny en la seua "prometedora" carrera política...però ja ho diuen els refranys de la gent major,que és molt sàvia: "la avaricia, rompe el saco"...a bon entenedor/a...
açò promet, igual que ella, històries per a no dormir...

Anònim ha dit...

Bueno sempre millor haver-ho provat per un instant que, com Jareño, haver indignat a la meitat dels seus per a res.

A més, dale amb eixes opinions personals sobre el que farà... o és que el que us molesta és que no farà és el que edu i jare volien?

En fin... aquest deu haver estat el problema.

Anònim ha dit...

Al anònim que esta preoqupat pel trencament del pacte: Si haguera volgut trencar el pacte, l'haguera trencat ja! Perquè si ella trencava el pacte, que anava a passar que EU l'expulsaria? Si això era algo que tard o prompte es produiria. Per tant, no et preoqupes. Pel que t'has de preoqupar es per si el BLOC i el PSOE es fien, i no és la desconfiança d' un d'ells o dels dos alhora els qui acaben amb el pacte. Doncs això, que si hi ha confiança per les tres parts, el pacte no te perquè perillar.

Anònim ha dit...

Que extrany. Que ningú s'enfade però el de la persona anterior és un dels pocs raonaments polítics ben fonamentats que es veuen hui dia.

Anònim ha dit...

Tot tres partits són necessaris. Per tant si hi ha trellat, els temes partidistes han de quedar a banda i el pacte assegurat.

Estruch ha dit...

De la meua boca no ha eixit mai el nom de C. Canet, disme on.
I tu d' on traus que pot ser ella? Algo vorás vist o sentit tu que tant dius coneixer dites relacions.