L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 15 de març del 2012

El Consell no tanca el forat del Màsters de Golf de Castelló: costa més diners que tot l'esport federat valenciàe



El govern valencià continua fent malabarisme per fer front als deutes, però la lluita per rebaixar despeses han oblidat el Màsters de Golf de Castelló, un torneig que cada any costa als valencians en subvencions un mínim de 1.700.000 euros, bona part de les quals van a parar al  club on es disputa, i del qual es president l’expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra.

Quan es va convertir en president de la Generalitat, Alberto Fabra, va deixar caure que l’època de grans esdeveniments esportius podria passar a millor vida, almenys en aquells la rendibilitat econòmica dels quals fóra nul·la. 

Però, hi ha coses que el Consell sembla haver oblidat i una de les més cridaneres és el Màsters de Golf de Castelló Costa Azahar, que ha suposat l’últim any una despesa per a les arques valencianes d’uns “3,5 milions d’euros, 3,1 euros provinents de la Generalitat i 360.000 de la Diputació de Castelló”, segons ha denunciat EU, que ha demanat que es deixe de subvencionar el torneig.
 
Les xifres no deixen lloc al dubte. El torneig costa anualment als valencians un mínim de 1.700.000 euros. I això vol dir que el torneig de golf de Castelló s’ha endut més diners que tot l'esport federat de la Comunitat. 

- Basat en l'Informatiu
-