L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 9 de març del 2012

Premis dels llibrets de Tavernes dins de la promoció lingüística als llibrets fallers a València

Els llibres de les falles de Tavernes han aconseguit un excel·let resultat dins dels premis de promoció lingüistica a nivell autonòmic. A més que la falla Portal de Valldigna aconseguiex situar-se entre els vint millors, cal enguany destacar a la falla Prado perquè és la primera vegada que aconsegueix un guardó i a més ho fa d'una manera excel·lent: en el lloc 27é. 
El lliurament dels guardons s'ha anunciat per al14 de narç a les 17:00h al monestir de Sant Miquel dels Reis, de l'Avinguda de la Constitució a València.
16é: FALLA PORTAL

27é: FALLA PRADO

31é: FALLA LA VIA

33é: FALLA PASSEIG

41é: FALLA CAMBRO
 I encara que no ha haja obtingut premi, cal reconéixer el treball i llibret de la falla la DULA perquè tota pedra fa paret en la promoció de la nostra llengua.
 -

1 comentari:

Anònim ha dit...

ENHORABONA A TOTS ELS QUE HAN CO.LABORAT EN EL LLIBRET DE LA FALLA PRADO!MOLT BON TREBALL.
TAMBE FELICITAR A LA RESTA DE LES FALLES.
VIXQUEN LES FALLES!!!!
kb.