L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 16 de març del 2012

Ja es viu plenament l'ambient faller i a hores d'ara les comissions munten els monuments

 
 
 
Tavernes ja viu plenament les falles i avui l'activitat era frenètica per tal d'enllistir els monuments: No és el dia oficial de la plantà, però si que és el día de continuació, un día també ben important, perquè s'han d'acabar detalls, donar els últims retocs, posar els cartells i com no, deixar-ho tot a punt, tot enllestit perquè demà a partir de les 10 del matí serà quan el jurat visitarà les falles, puntuarà. A la vesprada, un any més, sabrem el resultat. 

 

Aquest matí hem fet una volteta per Tavernes. A les fotografies podeu vore quina era la situació a migdia.  I com ja hem dit hem comprovat l'activitat frenètica en totes les falles, quasi totes ja ben avançades i amb l'estructura a punt, excepció de Prado que encara no havia començat a muntar. Hem vist, però  més que vore, hem intuït el que serà cada monument acabat. No hem pogut encara llegir cartells ni crítiques, excepció de la Dula que ja els hi havia posat i dels quals en reproduïm un.

 

L’Escola d’Adults de Tavernes cremarà avui la seua falla

Un any més, els alumnes i el professorat de de l’Escola d’Adults de Tavernes plantaran i cremaran la tradicional falla que ahir van començar a muntar en la plaça de la Casa de la Cultura.  En fer-se de nit, i després de llançar un castell de focs d’artifici, al voltant de les 19:30 hores será lloc la “cremà” de la falla, realitzada integrament pels alumnes i pels professors. La jornada servirà, a més, per a realitzar algunes degustacions gastronòmiques elaborades per les alumnes del primer cicle.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estic veient que totes les fallas han apretat el cinturo i aixo en temps de crisis es bo pero hi han coses al poble que me donen rabia y una de elles es a la falla Passeig, que cuan es va fer el parking es van crear dos llocs on montar la falla per a k els adoquins no es trencaren o es quedaren negres per efecte de les brases i resulta que planten on els dona la real gana, aixo em pareix de ser egoistes per part d la falla