L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 9 de març del 2012

Compromís vol que els 13.154.219,76 milions de multes dels valencians s’empren per a millorar les carreteres del nostre territori



El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha anunciat la presentación d’una iniciativa parlamentària per a demanar al govern de l’Estat que la recaptació de les multes de trànsit recaptades al País Valencià es destine a la millora de la seguretat i la xarxa viària valenciana.

Baldoví ja ha preguntat quina és la recaptació del 2011 i la resposta del govern de l’Estat ha estat que els conductors i conductores valencianes pagaren 13.154.219,76 euros a la DGT. Eixos diners, van a la denominada “caixa única” i, per tant, “no sabem si es destinen a millorar els punts negres de les carreteres, la senyalització, les ampliacions i altres obres necessàries en les carreteres valencianes o si, per contra, eixos diners es destinen a altres xarxes viàries de l’estat de fora del nostre territori” ha manifestat el diputat valencianista.


El govern en la resposta escrita al diputat de Compromís deixa clar que la recaptació de multes de circulació destina a les millores de les vies, els sistemes de gestió del trànsit interurbà, la vigilància de la circulació i els serveis administratius als ciutadans.

Baldoví  ha dit que a mes de la millora de carreteres i seguretat vial  “amb eixos diners, el govern central no té cap excusa per a fer oficines de la DGT en algunes comarques valencianes, com hem demanat ja a les Corts Valencianes, i evitar desplaçament innecessari dels conductors a València”

Compromis afirma que si s’apliquen criteris justos  “si eixos diners s’han recaptat al País Valencià el més normal és que es dediquen a les millores de la nostra xarxa i no d’altres llocs”.

-