L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 1 de setembre del 2018

Mes de portes obertes en el C.B. Bàsquet

El Club de Bàsquet té aquest mes de setembre té les portes obertes per a tota la gent que vulga provar el bàsquet. El club organitza entrenaments i activitats gratuïtes per a tot el mon i els rebrem amb les "portes obertes".
Pot acudir a les instal·lacions del club per provar aquest esport i conéixer el CB Tavernes, i cal recordar que el club disposa d'equips en totes les categories de formació i rendiment. 
El club treballa perquè el bàsquet arribe a tots els llocs de la Valldigna i per fer créixer els jugadors, jugadores, però sobretot amb l'objectiu de formar persones.