L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 23 de setembre del 2018

L’Ajuntament adjudica el projecte d’acabament de la piscina coberta


 
La firma vallera “EB Arquitectura i Urbanisme Safor 7 SLP” redactarà el projecte per a concloure les obres de la piscina coberta, equipar les instal·lacions i adequar-lo per a l’ús públic. 

L’Ajuntament de Tavernes ha adjudicat la redacció del projecte d’acabament de la piscina coberta municipal, un document necessari per a escometre els treballs d’acabament de les obres i adequació de les instal·lacions per a obrir el complex a l’ús públic.

L’estudi d’arquitectura de Tavernes, EB Arquitectura i Urbanisme Safor 7 SLP, empresa amb gran experiència en obra pública serà l’encarregada de redactar el projecte d’acabament de la piscina coberta per un import de 40.232’5 euros. Aquest estudi d’arquitectura ja elabora el projecte, fa mesuraments en les instal·lacions i comprova l’estat de l’equipament.

L'alcalde Jordi Joan ha assenyalat que “l’equip de govern ha estat treballant en la redacció del projecte mentre es resolia el recurs judicial. Una vegada resolt el contenciós administratiu, tenim les garanties jurídiques que donen suport als passos que estem fent, i ara tenim via lliure per a centrar-nos primer en el camí cap a la finalització de les obres i després en la posterior adjudicació de la concessió d’explotació”.

L’adjudicació i redacció del projecte quasi ha coincidit amb el coneixement de la sentència favorable a l’Ajuntament de Tavernes que rebutja totalment el recurs d’impugnació que una entitat bancària fa interposar en contra de la resolució del contracte amb MetrovalAqua i confiscació de la fiança.

El recurs, com ja hem explicat en altres noticies, va ser desestimat íntegrament pel Jutjat Contenciós Administratiu n. 6 de València. La sentència a favor de l'Ajuntament obri la porta a la liquidació de la concessió que va fer el PP a MetrovalAqua, empresa que va paralitzar les obres i va presentar el 2011 un concurs de creditors, allò que abans es coneixia com a “quiebra econòmica”.

Així des del 2011 fins ara, el govern de Compromís no ha pogut avançar un mil·límetre en la solució final en estar paralitzat tot el procés d'acabament pels assumptes judicials derivats del concurs de creditors (encara no estan resolts) i la presentació del recurs per l’entitat bancària en contra de la resolució del contracte amb MetrovalAqua.