L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 26 de setembre del 2018

Jornades de formació en violència de gènere


La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, dos inspectors i un agent de la Policia Local de Tavernes de la Valldigna, així com una tècnica del Departament d’Igualtat van participar participat en la jornada “Els nous reptes de l’actuació policial enfront de la violència de gènere”.

Les  jornades de formació van comptar amb la participació,  entre altres autoritats, de  la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtica i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, el director de la Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergència, José María Àngel. 


L’encontre va reunir a especialistes de les forces i els cossos de seguretat, amb representants de la fiscalia, la judicatura, els serveis socials i les oficines d’Assistència a les Víctimes del Delicte.

El grup "Treballant per la Igualtat" del partit judicial de Sueca, del qual l'Ajuntament de Tavernes en forma part, també ha tingut una nodrida representació.

La regidora Noèlia Alberola considera que cal sumar tots els  professionals que participen en l’atenció dels casos de violència de gènere perquè les víctimes reben l’ajuda que necessiten de forma immediata. En este sentit, la informació i la especialització és essencial.