L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 21 de setembre del 2018

Comença el període de matrícula dels cursos de l’Escola d’Adults Bolomor



El termini d’inscripció finalitzarà el 26 de setembre, i la documentació pertinent s’ha d’entregar a la Casa de la Cultura en horari de 09.30h a 13.30h.

El termini d’inscripció dels cursos que ofereix l’Ajuntament a través de l’Escola d’Adults Bolomor per al curs 2018/19 està obert, per començar el mes d’octubre amb una nombrosa oferta educativa per a les persones adultes.

El termini de matrícula per als veïns empadronats a Tavernes finalitza el dimecres 26 de setembre, i s’haurà de realitzar a la Casa de la Cultura en horari de 9.30h a 13.30h

Els alumnes no empadronats al municipi també es podran matricular durant este període, sempre que queden places disponibles. A partir del 27 de setembre, i una vegada amb el curs començat, la matrícula de les places vacants s’haurà de formalitzar al Col·legi Alfàndec de 18.00h a 20.00h. En cas de completar els cursos, s’obriran les inscripcions per a les llistes d’espera.

Entre els cursos que s’ofereixen hi ha el primer cicle d’alfabetització i educació bàsica, la preparació per a la prova lliure del graduat de secundària, la preparació per a les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys i a la prova d’accés al cicle formatiu de grau superior. A més, també s’impartiran els cursos de valencià de la Junta Qualificadora i els d’anglès en distints nivells per donar una oferta educativa accessible a tota la població. 
L’Ajuntament recorda que el full de matrícula, la documentació requerida i el justificant de pagament de la taxa s’han de lliurar durant el termini de matriculació. Només es podran recollir dos sol·licituds per persona. 

Cursos oferts per l'Associació de l'Escola d'Adults 

Els cursos oferts per l’Associació de l’Escola d’Adults Bolomor no són responsabilitat de l'Ajuntament. Podem trobar els cursos d’iniciació d’informàtica i costura, classes de guitarra, balls de saló, ioga i pilates, el curs de tractament digital de la imatge i el cant per a cor.