L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.036
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:9.787

diumenge, 2 de setembre del 2018

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Les Festes del Poble són les Festes del Poble, organitzades i programades per Compromís



Les Festes del Poble a Tavernes són les Festes del Poble. No són les Festes de Compromís com algú vol fer creure als veïns perquè no se li ha cridat a cap reunió ni consultat el programa. No negarem que qui proposa la programació és Compromís, però per això el mandat del poble va ser benclar: governa Tavernes segons els teus criteris. I d'ací 4 anys, ja en parlarem.
 
De tota manera, millor així, no?. Si les propostes són roïns qui s'estrella és Compromís, i si el resultat és ben bo, Compromís no s'emporta el fruit de les propostes d'altres.

Caldrà recordar que en les passades eleccions el poble de Tavernes va donar una gran majoria a Compromís  perquè governara segons el seu criteri i ferà la seua política. Per alguns pot ser el resultat va ser dur, però és vulga o no és el resultat de la DEMOCRÀCIA:  el poble elegeix els seus representants per a governar. I serà també el poble qui, una vegada passats 4 anys, jutjarà i decidirà si les festes eren les Festes del Poble o eren les Festes de Compromís.

I ho farà simplement introduint una papereta, que es diu vot, i dirà amb el vot si li han agradat o no les Festes del Poble i altres gestions, o elegirà una altra formació perquè faça, al seu gust, unes noves Festes del Poble i una altra gestió.

 I així és la DEMOCRÀCIA. Potser no siga perfecta del tot però hem de reconéixer que, ara per ara, és el millor sistema per elegir qui governa el poble. I no passa res si el govern de Compromís no vol escoltar opinions d'altres. El mandat del poble està ben clar.

I per això cada 4 anys hi ha eleccions. No cal ni dir que serà el més de maig del 2019 el moment de dir les propostes de festes al poble i que Tavernes jutge de nou i decidesca. Per tant, cal guardar les propostes per a eixe dia perquè, si són millor que les de Compromís, com estem convençuts algú creurà que ho són, ja tindrà un pas avançat en la pròxima pugna electoral.

Per tant... Festes de Compromís? No, Festes del Poble, això sí, organitzades i programades per Compromís, segons el resultat d'eleccions, i també perquè així li ho varen dir en l'enquesta sobre festes, per cert l'única que s'ha fet a Tavernes, i tots els demés partits del consistori han tingut alcaldes i han governat Tavernes. 

És a dir, tots saben que hi ha Festes del Poble, i que el govern de Compromís ha de treballar per organitzar-les. Aleshores, perquè esperen asseguts a que els criden a la porta en lloc d'anar a buscar per ajudar i proposar?

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Tenen algun que parlar de tot, cuant en manat ells consultaven algo.No res. Com no tenen arguments per a res perque van deixar el poble mes cremat que una falla no paren de dir tonteries. Que be estarien callaets.

Anònim ha dit...

Ben comentat. I Bones festes!!!!

Anònim ha dit...

Bon dia,opine com els altres comentaris,com no tenen ni noticies ni arguments ha clavarmos en compromis,tot ho fa mal,al cap i al fi també es normal,son l"oposició.Pero qie no decaiga l'anim,i el programa de festes completisim,m'agradat molt,pero trobe a faltar a Francico i Arevalo.jajaja..Molt bones festes a tots

Anònim ha dit...

Les festes del poble no han valgut res en la vida al igual que les falles, lo unic que es fa es beure. Per aixo no volien llevar els bous, perque ahi anaen tots a empinar el colze.
Trobe que les festes del poble de abans que em contava el meu avi estaven mes xules en activitats com la biga ensabona o les carreres de cambrers. Ara tot son corals de uelos, xarangues i batucades donant mal de cap i els cuatre grups enxufats del poble que toquen sempre. Men vaig de viatge altre any.

Anònim ha dit...

Pues ja ten pots anar,segur que ningu el troba a faltar

Anònim ha dit...

No fa falta que li ho digues. Segur que ja fa anys que s'en va, per que parla d'una manera d'allo que fan que segur que no coneix les festes.

Anònim ha dit...

Pero ben llunt so queixon!!!
Aixo si,espai amb la carretera.

Anònim ha dit...

Nomes teniu que mirar el programa: coral,batukada, grups del poble y orquestes on canta gent del poble i sempre son les mateixes.Fa anys que la cosa es aixi, pero clar si tagrada el trago igual et te una cosa que altra. Bon profit.

Anònim ha dit...

Les festes se les fa i disfruta cada u, amb els amics i ganes de festes. No cal anar a cap concert ni acte per passar -ho be, sempre queno tinga espirit i pensament de 100 anys.

Anònim ha dit...

Ania molt de gent que critica per criticar. Yo dubte que aniaguen pobles que es veguen tantes activitats per a totes les persones com a Tavernes.
Bones festes a tots i totes i respecte a les instalacions.