L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 26 de setembre del 2018

L'alcalde es reuneix amb la directiva de la Unió Democràtica de Pensionistes


La Unió Democràtica de Pensionistes té nova Junta Directiva presidida per Juan Escrihuela Cantus i ahir va estar rebuts per l'alcalde Jordi Joan i la regidora de Serveis Socials Noèlia Alberola.


La nova Junta Directiva, en paraules de l'alcalde, arriba amb moltes ganes d'innovar i de fer activitats, i Jordi Joan els ha transmés tot el suport de l'Ajuntament i l'equip de govern així com la màxima col·laboració per a seguir potenciant el gran teixit associatiu que té la nostra ciutat.