L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

dimecres, 12 de setembre del 2018

Tavernes condemna els últims casos de violència masclista amb una concentració silenciosa
L’Ajuntament de Tavernes va convocar ahir una concentració a la plaça Major per a rebutjar els últims assassinats masclistes ocorreguts a Borriol, La Caridad i Madrid. 

L’Ajuntament de Tavernes s’ha sumat així la condemna i al rebuig dels darrers casos de violència masclista que han colpejat la nostra societat. 

A les 12 del migdia d'ahir es van fer tres minut de silenci on els regidors, treballador(e)s de l’Ajuntament i ciutadans de Tavernes es van concentrar tant a la porta del consistori com a les portes de l’edifici del Braç Treballador per a reafirmar el compromís d’institucions i societat per a lluitar contra esta xacra.

Amb aquesta concentració silenciosa van manifestar la solidaritat amb la família de les víctimes i el rebuig a qualsevol tipus de manifestació de violència contra la dona.