L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 17.115

dilluns, 10 de setembre de 2018

Festa Remember al pavelló multiusosEl passat dissabte i dins del marc de les Festes Majors es va celebrar la denominada "Festa Remember" especialment dedicada a la música dels anys 90 i on van intervindre DJ's tan conegut en aquells anys com Los Gemelos (de Puzzle), Jose Conca (de Chocolate) i Raul Platero (MDT-La màquina del tiempo) al costat de diversos DJ's locals.


La festa organitzada pel Club Atletic La Vall va ser patrocinada per l'Ajuntament de Tavernes, i cal indicat que encara que originalment estava prevista al carrer Nou una vegada més l'oratge va canviar les pevisions i es va celebrar al pavelló multiusos. 


Bon ambient, molt bona música i una gran participació de gent en la festa al llarg de les moltes hores que va durar aquest esdeveniment. Un oferim unes fotografies preses al llarg de la celebració.  

Cap comentari: