L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 10 de setembre del 2018

Festa Remember al pavelló multiusos



El passat dissabte i dins del marc de les Festes Majors es va celebrar la denominada "Festa Remember" especialment dedicada a la música dels anys 90 i on van intervindre DJ's tan conegut en aquells anys com Los Gemelos (de Puzzle), Jose Conca (de Chocolate) i Raul Platero (MDT-La màquina del tiempo) al costat de diversos DJ's locals.


La festa organitzada pel Club Atletic La Vall va ser patrocinada per l'Ajuntament de Tavernes, i cal indicat que encara que originalment estava prevista al carrer Nou una vegada més l'oratge va canviar les pevisions i es va celebrar al pavelló multiusos. 


Bon ambient, molt bona música i una gran participació de gent en la festa al llarg de les moltes hores que va durar aquest esdeveniment. Un oferim unes fotografies preses al llarg de la celebració.