L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 15 de setembre del 2018

L’Ajuntament ha contractat més de 200 persones durant el període estival



La política de Compromís en foment local i programes d'ocupació ha ampliat serveis municipals i ha reforçat el manteniment.
 
L’Ajuntament ha fet front durant els mesos de juliol i agost a més de 300 nòmines addicionals (161 i 141 respectivament) per la incorporació de més de 200 persones en els distints programes de foment de l’ocupació i formació en el que participa. (En la foto contractats en el programa EMCUJU)

Les gestions del govern de Compromís han fet possible poder incorporar 161 treballadors addicionals al juliol i uns altres 141 a l’agost. Les dades són una demostració de l’esforç i interès per potenciar l’ocupació i el foment local de la localitat. 
 
L’alcalde Jordi Joan considera que l’esforç realitzat des de l’equip de govern per a donar oportunitats laborals als vallers ha sigut molt important. “Hem invertit durant l’estiu vora 300.000 euros a donar formació i ocupació als nostres veïns, uns diners que es queden en la ciutat, i que en molts casos suposen un alleujament per a moltes famílies”. 
 
L’alcalde ha recordat que els programes en els quals Tavernes participa son el programa mixt d’ocupació i formació juvenil “T’avalem”, els programes de suplement salarial per al sector agrícola, els programes de garantia juvenil per a perfils qualificats i sense qualificar EMPUJU i EMCUJU i el programa “La Dipu et Beca”. 
 
Alguns dels programes ofereixen experiència i formació, ferramentes indispensables per a abordar un futur laboral amb millors expectatives. Però també hem de destacar la professionalitat i transparència amb què el departament de Foment Local, amb la col·laboració d’altres Administracions, ha treballat per a seleccionar els beneficiaris dels programes, sempre segons els criteris marcats per les Administracions” ha conclòs Jordi Joan. 
 
L’Ajuntament ha invertit vora 300.000 euros en un ventall de tallers, escoles de formació i beques per a donar, d’una banda, experiència laboral i formació, i, d’una altra, per a millorar els serveis que presta el consistori durant una època, l’estival, en què es multipliquen les activitats i les necessitats de servei i manteniment augmenten considerablement. A més, el pas per els programes, ofereix als vallers participants un horitzó laboral més favorable.

Cal també significar que els programes s’han dut a terme durant els mesos d’estiu, encara que molts seguiran funcionant després la temporada estival