L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 11 de setembre del 2018

8é Torneig de Petanca Festes de Tavernes


 

Organitzat pel Club de Petanca de Tavernes amb el patrocini de l’empresa “Destilerias Ferri” i la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes s’ha celebrat en les in instal·lacions municipals del poliesportiu del Vergeret el 8é Torneig de Petanca a la melé, trofeu Festes del Poble. 
 
Com sol ser la tònica en aquests campionats, els afeccionats a la petaca han gaudit d’un acte amb molt bon ambient i gran germanor entre tots els participants.
 

El resultat final del torneig ha estat: 
 
Classificació General 
 
1. Francisca Domínguez – Ivan Cañes (Alzira)
2. Paco Pineda - Juan Argudo (Oliva)
3. Lorenzo González – Miguel Cámara
4. Eliseo Martínez - Natali Mederano 
 
Classificació Consolació 

1. Vicente Grau - Vicente Piera
2. Antonio Oltra – Vicente Minguez
3. Juana Gutierrez - Valeriano Mederano
4. Ángel Escriva - Alicia Moreno