L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.585
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:59.660

dimecres, 26 de setembre del 2018

Celebració de la “XXV Jornada Dones Veïnals de Tavernes” el divendres, dia 28L’Associació de Veïns “La Valldigna” de Tavernes celebra el pròxim divendres, dia 28 la “XXV Jornada Dones Veïnals de Tavernes” sota el lema de “Reivindicació, igualtat i justícia”.

L’acte tindrà lloc en la Casa de la Cultura per la vesprada a partir de les 19 hores  i serà inaugurat per l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i per la presidenta de l’associació, Maria Lluïsa Grau, que faran un parlament sobre el significat i motiu de la jornada que se celebra.

L’historia José Carlos Casimiro intervindrà a continuació per dissertar sobr2 “Les dones a la Valldigna medieval”, per continuar amb un homenatge pòstum a Conxa Ciscar Mifsud, Catedràtica de Pedagogia General i Organització Escolar en la Universitat de València, i amb una dilatada vida de dedicació, esforç i d’innovació en les teories de la Didàctica General.

Aquest homenatge es completarà amb un relat de vivències a càrrec de Pascuala Morote, catedràtica de la facultat de Magisteri, Maria Jesús Llinares, Pedagoga i Beatriz Gascón, Psicòloga.

L’entrada és lliure i en acabar l’acte s’oferirà un vi d’honor.