L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 25 de setembre del 2018

De vegades, cal alguna explicació dels majors sobre que deuen fer o no els menuts



Els xiquets són els xiquets i de vegades en els seus jocs no són massa conscients que hi ha coses que millor no fer-les, per les conseqüències de brutícia que porten als espais urbans.


Ens envien unes fotografies de la replaceta del Tio Julio, amb alguns efectes d'una manera de jugar on els xiquets/xiquetes sembla ser que en el que menys pensen és  que no poden trencar papers, o desfer el suro blanc, o qualsevol altra cosa que deixe l'espai de joc completament brut.


I davant d'això ens preguntem ¿no hi ha cap pare o mare, o cap major que els diga, que els explique que això no és una forma de jugar i que només fa que embrutar la gespa artificial i l'espai de joc?.

Conservar els espais urbans nets és cosa de tots, tots podem col·laborar. El poble, els seus carrers i places, no s'embruten si nosaltres no els embrutem.

2 comentaris:

Veïna ha dit...

De vegades sembla que el que és de tots no és de ningú, i no és així. El que és de tots a tots ens costa diners, i el que fa mal a lo que és de tots ens fa mal a tots i a tots ens furta el diners que costa, netejar, arreglar ó remplaçar el que ha fet malbé.

Anònim ha dit...

Hi han pares pero estarien fense la cerveseta tranquilament. Hi ha gent que no está pa tindre fills.