L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 11 de setembre del 2018

L’ESTAT DE LA QUÉSTIO: El PP ¿amnèsia en grau màxim o són uns grans mentiders?

Neteja en el pont del riu (novembre 2017). ¿On estava la Confederació del PP?

El PP de Tavernes o una de dos, o pateix un grau fort d’amnèsia, i això és molt preocupant,  o fa l'ús del major cinisme per tal de tergiversar fets i ’enganyar al poble de Tavernes. 

Perquè:

- ¿Com s’atreveixen a dir que el riu Vaca està brut, si està més net que mai després les darrers actuacions de neteja? Que tinga unes mates de canyes al marge, que creixen en dos setmanes no vol dir que el riu estiga brut.


- ¿Com s'atreveixen a dir això si durant 7 els anys el govern de Rajoy  la Confederació Hidrogràfica no ha fet cap actuació de neteja en el riu?

- ¿Com poden ser tan cínics i no recordar, ni reconéixer, que és el govern de Compromís qui ha netejat tots els anys el riu (ells quan eren govern... poca calor en neteges) quan això era i és obligació de Confederació? ¿En tindran prou amb les fotografies que publiquem avui  de la darrer neteja completa de Compromís encara no fa un any? O caldrà publicar també les d'anys anteriors?

Neteja entre Tavernes i Benifairó (octubre 2017). I la Confederació del PP sense aparéixer
- ¿Com són tan irresponsables i mentiders al dir que la màquina de desbrossar no actua en eixes tasques, quan és eixa màquina qui talla les canyes i tot el brossegal del riu?

- ¿Com poden tindre la barra d'afirmar que el riu Vaca no es neteja quan l’any passat es va netejar tot, des de Benifairó al Caixer Riuet? El govern de Compromís, una vegada més, va fer el treball que li corresponia a la Confederació, que depenia del govern del PP de Madrid.

Neteja del Tancat (gener 2018) on feia 20 anys que la Confederació no actuava

En política no val tot, per molt que el PP faça ús en alguns casos la política més rastrera que mai s’ha vist a Tavernes per tal d’atacar al govern municipal.

És de sobra conegut, i ho sap tot el món, excepte el PP, que el manteniment de rius i barrancs és responsabilitat de la Confederació Hidrogràfica, un organisme del Ministeri d’Agricultura del govern de l’Estat. I del 2011 al 2018 ha estat en mans del PP.


Neteja de l'illeta del Tol·lo (novembre 2017) que havia de fer la Confederació del PP

-¿Quantes vegades ha complit la Confederació la seua obligació de netejar el Vaca durant tots els anys que ha governat el PP? Mai, no cap.


-¿Quantes vegades s’ha queixat el PP de Tavernes i ha denunciat que el riu estava brut o tenia malesa i que la Confederació no actuava? Mai, no cap. I no ho feia perquè la responsabilitat era de la Confederació, o siga, del govern a Madrid del seu partit.

Són moltes les vegades que  el PP de Tavernes ha callat la boca, són moltes vegades les que ha posat els interessos del partit per davant dels interessos de Tavernes quan no ha exigit actuacions al govern de Rajoy. 

Neteja de l'assut (octubre 2017). La Confederació del PP ni estava ni se l'esperava

Tot el món sap que en novembre del 2011 s’havia d’adjudicar l’obra de canalització i millora del riu Vaca per valor de quasi 40 milions. El govern de Rajoy primer va paralitzar i després va anul·lar el projecte i l’obra. I això deixava sense execució el projecte primer del Vaca i en segon lloc la circumval·lació de Tavernes.


Però mai el PP de Tavernes va obrir la boca. Ni una simple frase en cap diari o blog lamentant l'actuació de Rajoy, i això que, damunt, "l'empastra" del Vergeret la feren ells, igual que no hi ha circumval·lació per la seua culpa. I segur que li tiren - ja ho voreu d'ací poc de temps- la culpa a Compromís de que el Vergeret no estiga solucionat i la circumval·lació sense fer. 

Però seguim: 

- Quants vegades han reivindicat al PP de Madrid perquè es reprenguera el projecte de canalització del Vaca? No mai. Cap reivindicació. Han estat vora 8 anys de vacances en els problemes de Tavernes, això si cobrant tots els mesos de l’Ajuntament. 

- Quantes vegades s’ha queixat el PP de Tavernes al seu govern a Madrid quan votaven NO les esmenes als pressupostos de l'Estat que presentava Compromís per reprendre el projecte del Vaca? No mai. Cap queixa. Han estat muts i fent vacances en aquest tema  durant anys.

Neteja del riu prop del terme de Benifairó (octubre 2017). Tot esperant la Confederació del PP.

Durant 7 anys de govern de Rajoy han tingut en les seus mans la clau per fer possible tant la neteja com executar el projecte del riu Vaca, però mai no s’han preocupat d’usar-la. I ens quedem sorpresos i bocabadats perquè, quan només fa uns mesos que Rajoy està fora del govern, es posen a exigir tot allò que durant 8 anys han callat, perquè per al PP de Tavernes el seu partit és més important que la nostra ciutat. 

Fa uns mesos, en un article com aquest ja vam advertir: el PP s’ha passat anys i anys de vacances per no "molestar" el seu partit a Madrid, però ja voreu com no tarda molt en obrir la boca i demanar allò que durant anys ha callat i damunt culparà al govern de Compromís. Doncs ací ho teniu. Per a nosaltres... ¡Línia i bingo!

Us incloem unes paraules del regidor d'Agricultura, Javier Escrihuela, sobre aquest tema. Un vídeo directe, sense preparatius ni muntatge, directe i on es nota la indignació que li provoquen les mentires del PP.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ni tenen vergonya, ni dignitat uns mentirosos cronics. Crec que no enganyen a ningu perdo si, ells mateixa.

Anònim ha dit...

Jo crec que tenen massa literatura de Goebbels en audiollibres... i molt poc escrúpols. Del claustre del monestir no diuen ni papa, tat?

A Manolo no le consta...