L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 9 de setembre del 2018

Avui se celebra el XLII Festival de Bandes de Musica de Festes del Poble


El XLII Festival de Bandes de Música comptarà enguany amb la presència de la Banda Simfònica de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna i la banda de la Societat Instructiva Unió Musical de Montserrat.

El concert, que s'emmarca dins dels actes de les Festes Majors, tindrà lloc aquesta vesprada a partir de les 20:30 hores.

La Banda Simfònica de la
Societat Instructiva Unió Musical de Montserrat delectarà als assistents amb les obres “Dolores Pedro”, de A. Sanchez Pedro i “Rubicon” de Bert Appermont. La batuta estarà a càrrec del director Ángel Martínez Escutia.

La SIUM de Tavernes de la Valldigna interpretarà les obres “Nuestras Bandas de Música”, pasdoble de Francisco Andreu Comos, “Gloriosa” de Yasuhide Ito, i “Arabesque” de Samuel R. Hazo . El concert es farà sota la direcció del mestre Rafael Garrigós García.