L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 27 de setembre del 2018

La falla La Via proclama les falleres majors 2019

 
El Saló la Font s'engalanà el passat cap de setmana per a ser testimoni de la proclamació de les falleres majors 2019: Júlia Andrada i Sara Palomares.
 
Després de la lectura de l'acta per part de la secretaria, i en presència de les màximes representants 2018, els presidents Tonet Juan i Manolo Marín proclamaren davant els assistents a Júlia i Sara com a falleres majors.
 
A més a més, en aquest acte s'aprofità per a agrair l'ajuda i implicació desinteressada d'alguns fallers, qui reberen el tren simbòlic de mans de Manolo Marín com a representant de la Junta Directiva.
 
El passat dissabte la falla va avançar una parada més en el viatge cap a les falles 2019. El ball, l'harmonia i les ganes de festa i de falles feren una nit màgica, preludi del què ha de vindre.