L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 13 de setembre del 2018

La UE Tavernes presenta els seus equips de futbol



La UE Tavernes va presentar anit els seus equips per a la temporada 2018-2019 i ho va fer, com és habitual, davant una gran quantitat d’afeccionats i familiars dels vora 250 jugadors i jugadores que, des de prebenjamins fins el primer equip, formen els equips del club.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, del regidor responsable d’Esports, Josep Llácer i membres de la corporació municipal.



Vistes generals de la presentació

La pluja va fer acte de presència a l’hora anunciada i va fer endarrerir l’acte que després es desenvoluparia amb total normalitat i amb una excel·lent presentació recolzada amb la projecció sobre una pantalla gegant d’allò que ocorria sobre la gespa per tal que el públic assistent ho veiés amb les millors condicions. Tot acompanyat per una posada en escena amb protagonisme dels jocs de llums i colors. 


  
 
Equips de la UE Tavernes. El futur del club


Josep Emili Benavent Climent, president de la UE Tavernes, s’estrenava en el primer acte públic important després el seu nomenament el passat juliol i va realitzar un parlament on va destacar totes les persones que col·laboren amb el club, amb un recordatori especial per a José Ángel Vercher, l’ànima del torneig de cadets “Mariano Carbó, que va ser rebut amb un gran aplaudiment. 
 


El president va encoratjar els jugadors en la pràctica de l’esport i els va desitjar els millors triomfs en aquesta temporada que s’inicia.

 Jordi Joan, alcalde de Tavernes, va tindre unes paraules de reconeixement a la gran tasca que realitza la directiva, donant-los les gràcies, així com els pares que ajuden i s’impliquen perquè els fills practiquen esport i encara que això implique alguna despesa considerava que sempre estan ben gastats en l’esport. 



Va igualment agrair l’interés dels jugadors, als quals va recordar que porten en el nom de l’equip a Tavernes i son representants de la ciutat, i també va tindre paraules per a la faena dels treballadors municipals del poliesportiu.

Per últim va recordar que les instal·lacions són de tots, i que s’han de cuidar i respectar, i aprofitant la represa avui dijous de les Festes Majors els va demanar que s’impliquen i gaudesquen de totes les activitats. 


L’acte va finalitzar amb la interpretació de l’himne del Tavernes i la disparada d’una traca.