L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 9 de setembre del 2018

Una excel·lent vetlada jazzística amb Hot Barbacue


Anit vam poder gaudir d'una excel·lent nit de jazz amb les interpretacions del grup "Hot Barbacue" que actuava a la plaça de l'Església després d'haver aconseguit un bon reconeixement fa nomes dos mesos al festival "Pop al carrer" de la platja.

Una jove formació que explora els infinits camins del jazz amb ritmes  boogaloo-funk-jaz, de la mà de tres músics que compten amb una extensa carrera en altres grups com Limbotheque, La Petita Orquestra Peiotaire o la Banda Batukem.


Música que seguia també la tendència iniciada els anys 60-70 quan va aparèixer un corrent musical que vol tornar el jazz als seus orígens, amb ritmes i harmonies del blues primitiu.

Actuació i música de qualitat, en un espai urbà, la plaça de l'Església, que resulta tranquil i íntim a les nits d'estiu, i que pot ser calga potenciar més a l'hora de celebrar actes o espectacles com aquest.